Стіки формату Демі: що це і чим відрізняється від попереднього формату?

На правах реклами.

Дана продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

 

Велика кількість повнолітніх споживачів тютюну прагнуть отримувати нові яскраві відчуття і нові враження. gloтм прагне задовільнити дані потреби споживачів, постійно рухаючись вперед і зміцнюючи свої позиції лідера в інноваціях, завдяки чому на ринку з’явився новий пристрій gloтм hyper і спеціальний формат стіків для нього – Демі* https://myglo.com.ua/products/neo-sticks-glo-hyper .

Процес використання пристрою gloтм залишився таким самим, змінився лише дизайн та формат стіків, що дозволило значно урізноманітнити сеанс насичення ароматним тютюном. Багато в чому цього вдалося досягти завдяки не тільки вдосконаленій технології, але і новій лінійці смаків, призначених спеціально для стіків у Демі-форматі.

Що таке стік Демі

Спеціальні стіки neoтм формату Демі призначені тільки для девайсу gloтм hyper. Якщо порівнювати Демі з попереднім форматом Нано, то нові стіки стали на 15% більше, а також містять на 30% більше тютюну. Це дозволяє користувачам отримати більш яскравий і інтенсивний смак під час сесії використання.

Нові Демі стіки для gloтм нагріваються за 20 секунд у режимі Standard і за 15 у режимі Boost. При цьому одна сесія триває 4 і 3 хвилини відповідно. Повністю заряджений девайс gloтм hyper можна використовувати до 20 сеансів** поспіль без підзарядки.

Нові смаки стіків у форматі Демі 

На ринку України стіки neoтм формату Демі представлені широкою лінійкою яскравих і насичених смаків.

  • Terracotta Tobacco. Насичений смак високоякісного тютюну, доповнений м’якими кремовими відтінками. Має приємний післясмак.

·         Redberry Pastel. Гармонійне поєднання ментолу і насиченого тютюнового аромату. Стіки доповнені капсулою, яка розбавить сеанс смаком міксу з червоних ягід.

·         Brilliant Berry. Класичний смак високоякісного тютюну з м’яким ягідним ароматом. Стіки мають спеціальний фільтр із солодким присмаком, який дозволяє ще яскравіше розкрити смак, а також капсулу з приємним ароматом лісових ягід.

·         Magnetic Pineapple. Добре збалансований смак тютюну, який можна розбавити яскравим ароматом тропічних фруктів за допомогою спеціальної капсули.

Усього одне натискання відокремлює вас від нових відчуттів, класичного смаку високоякісного тютюну та яскравих емоцій. Придбати gloтм hyper можна в різних кольорах, підібравши девайс під свій стиль.

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.

** При використанні у режимі Boost. При повністю зарядженому акумуляторі і може відрізнятися в залежності від поведінки споживача.

Теги:

Комментарии