Лікувально-курортний комплекс Rixos-Prykarpattya: відпочинок та оздоровлення у Карпатах

Rixos-Prykarpattya – це унікальний лікувально-курортний комплекс, який знаходиться у Трускавці, у відомому українському курорті. Комплекс включає готель із затишними номерами та медичний центр, у якому працюють досвідчені фахівці.

П’ятизірковий курортний комплекс Rixos Prykarpattya розташований у дивовижному місці. Будівлі оточує первозданна природа передгір’я Карпат. Чисте повітря та тиша дозволяють гостям відчути сильний прилив сил, поринути у власні думки, відпочити від міських шумів.

Комплекс займає територію, площа якої перевищує 12 гектарів.

В чому проявляються основні особливості та переваги Rixos-Prykarpattya?

Трускавець – відомий у Європі курорт, який славиться своїми мінеральними водами. У місті – понад 25 джерел. Мінеральні води Трускавця відрізняються лікувальними властивостями, допомагають відновити здоров’я та позбутися стресу.

На території Rixos-Prykarpattya працює бювет із мінеральними водами.

Комплекс включає понад 350 комфортабельних номерів, з яких відкривається дивовижний краєвид на Карпатські гори та ліси.

Дозвілля у комплексі – це дискотеки, боулінг, більярд, прогулянки на електромобілях та велосипедах, подорожі та екскурсії Карпатами, Трускавцем, Львовом.

У Rixos-Prykarpattya працюють ресторани зі шведським столом або з a la carte, а також бари. Гостям пропонується збалансоване харчування: овочі, фрукти, риба, м’ясні та інші корисні страви.

У комплексі можна організувати урочисті та офіційні заходи, у тому числі банкети, фуршети, день народження, зустріч із друзями.

Медичний центр Rixos-Prykarpattya: унікальні технології лікування та діагностики

Комплекс спеціалізується на оздоровленні. Для лікування використовують найновіші досягнення медицини, інноваційне обладнання, природу Карпат та мінеральні води. На території Rixos-Prykarpattya збудований унікальний медичний центр. У ньому працюють кваліфіковані фахівці: кардіологи, гастроентерологи, дієтологи та інші лікарі.

Кожен відпочивальник може безплатно отримати консультацію терапевта.

Для кожного гостя також розробляється індивідуальна програма лікування за допомогою бальнеотерапії. Відпочивальникам можуть бути призначені гідромасаж та водні процедури, цілющі ванни та інші оздоровчі процедури із застосуванням мінеральних вод.

У медичному центрі також надаються якісні косметологічні послуги, які дозволять омолодити шкіру та зробити людину красивішою та щасливішою.

Як бачите, у Rixos-Prykarpattya приїжджають і для фізичного, і для емоційного відпочинку. Вся інформація про комплекс представлена на сайті rixos.ua.

Теги:

Комментарии