Безпечна купівля ліків: як мінімізувати час, втрачений відвідування аптеки

Інтернет-аптеки з’явилися порівняно недавно, але вже встигли здобути популярність та довіру багатьох людей. Перевагою цього формату купівлі ліків є те, що не потрібно витрачати час на тривалі пошуки, вибір кращої ціни чи очікування у черзі – можна отримати товар у обраній аптеці, або скористатися адресною кур’єрською доставкою, що значно економить час.

Онлайн аптека Здравица

Як оцінити якість ліків в інтернет-аптеках?

Страх підробок – головна причина, чому багато покупців відмовляються від тих переваг, які готова запропонувати клієнтам онлайн аптека https://zdravica.ua/  Здравица. Але знання базових критеріїв оцінки якості препаратів дозволить ухвалити остаточне рішення щодо доцільності цієї пропозиції:

  • Купуючи лікарські препарати в мережі, слід звертати увагу на термін придатності. Щоб не стати власником прострочених медикаментів, у жодному разі не можна замовляти необхідні препарати у приватних осіб – лише у відомих аптеках. При отриманні корисно перевірити кожну упаковку, щоб переконатися, що інформація в описі ліків відповідає дійсності.
  • Дотримання умов транспортування. Якщо для збереження властивостей таблеток, супозиторіїв чи сиропів, необхідно дотримання певного температурного режиму, то аптека зобов’язана дотримуватися цього правила. Отримуючи замовлення в обраній торговій точці мережі, можна оцінити упаковку лікарських препаратів та виконання вимог щодо зберігання та транспортування.
  • Замовлення без попередньої оплати. Необхідність сплатити гроші за товари до отримання, відразу після покупки, викликає певну недовіру. Онлайн-аптеки, що реалізують виключно сертифіковану продукцію, пропонують покупцям можливість розрахуватися як безготівковим переказом, так і готівкою.

Через інтернет можна придбати не лише лікарські препарати, а й медичне обладнання, а також предмети особистої гігієни. Це зручно, адже легко поєднати всі покупки в одному замовленні, оглянути товар при отриманні – і лише після цього сплатити необхідні медикаменти та супутні придбання. А якщо виникнуть питання, варто скористатися допомогою фармацевтів: зв’язатися з ними можна, як у чаті, так і в телефонному режимі.

Купівля в онлайн-каталозі рецептурних препаратів

Згідно із законодавством України, заборонено продаж рецептурних засобів без відповідного документа, отриманого пацієнтом від лікаря. Це правило поширюється і на онлайн замовлення, тому для отримання вибраних товарів потрібно обов’язково взяти з собою діючий рецепт.

Теги:

Комментарии