Чоловічі шкіряні гаманці, особливості вибору

Для створення стильного образу чоловікові потрібно багато дрібниць, які зможуть багато розповісти про їхнього власника. Про статус свідчить не лише наявність дорогого іномарки або брендового костюма. Поважний чоловік підкреслює свій образ дорогими якісними аксесуарами.

Чоловічі гаманці, багато моделей яких представлені в каталозі https://tviypodarunok.com.ua/cholovichi-hamantsi/, є чудовим подарунком. Завжди важко вибрати презент начальнику, колезі, або навіть просто близькій людині. Виріб з натуральної шкіри припаде до смаку кожному чоловікові.

Гаманець стане відмінним універсальним подарунком на будь-який випадок.

Види чоловічого гаманця

Чоловіче портмоне – обов’язковий атрибут, який повинен завжди бути під рукою. Гроші в ньому не забудуться, знайдеться місце для кредиток, візиток, невеликих документів і мелочі. Придбати портмоне для чоловіків можна в найрізноманітніших формах і кольорах:

  • Хороший гаманець, який можна придбати в інтернет-магазині https://tviypodarunok.com.ua, чоловічий гаманець зі шкіри підкреслить соціальний статус, впевненість у собі та надійність його власника. Крім того, це практичний виріб, який дозволить мати при собі все необхідне;
  • як альтернативу чоловічому портмоне можна придбати зажим для грошей. Але не варто забувати, що це невеликий виріб, який призначений лише для утримання грошей. Деякі моделі мають відділення для кредиток. На відміну від гаманця, зажим не пристосований для зберігання різної дрібниці, візиток і т. д.;
  • чоловічий клатч – гарний гаманець підвищеної вмісткості. Такий виріб відмінно підійде не лише для грошей і карток, але і для документів. Чоловічий клатч, як правило, має відділення на блискавці для монет. За достатньо великого розміру клатч носять на руці або в сумці. Це стильна і універсальна річ для стильного та впевненого чоловіка.

Вибір якісного чоловічого портмоне

Класичний чоловічий гаманець пропонується на одне або два відділення під купюри, кілька відділень під картки і водійське посвідчення. Вироби відрізняються компактністю, тому легко поміщаються в кишені штанів або жакета.

Дизайнери пропонують портмоне в різних кольорах. Класика жанру – чорно-коричневі відтінки. Вони відмінно поєднуються зі строгими діловими костюмами. Молодіжний вибір – гаманці світлих відтінків. Такі моделі підійдуть до джинсів, светрів, жилетів і навіть спортивного взуття.

З Твій Подарунок можна підібрати гаманець, який повністю відповідає вашим вимогам і побажанням. Обираючи виріб, варто передусім звертати увагу на його функціонал. Для зберігання грошей і кредитних карток підійде невелика охайна модель. Якщо потрібно постійно мати під рукою документи, то краще зупинитися на виробі з відділенням для паспорта.

Портмоне для чоловіка – це не лише стильний аксесуар, але і багатофункціональна річ. До вибору потрібно завжди підходити з усією відповідальністю.

Теги:

Комментарии