Mastercard SendMoney — переказ коштів

Сендмані — це спосіб переказу грошових коштів між будь-якими банківськими картками, випущеними фінансовими установами України. Обмеження відсутні, тому переказ можливий навіть між картами Mastercard і Visa. Існує кілька варіантів того, як користувачі можуть здійснювати переказ грошей, кожен з яких має свої переваги.

Переваги грошових переказів від Мастеркард

Клієнтам платіжної системи Mastercard не потрібно відвідувати відділення банку і стояти в чергах. Швидко перевести суму грошей на рахунок можна онлайн, просто вказавши реквізити банківської картки отримувача. Скористатися послугою переказу фінансів можна в будь-який момент: сервіс працює 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Транзакції обробляються корпорацією Мастеркард, яка забезпечує високий ступінь захисту та багаторівневу безпеку за стандартами PCI DSS. Це стосується як персональних даних користувачів, так і загалом фінансових операцій.

Як зробити переказ грошових коштів

Вкажіть номер картки одержувача та суму переказу. Також введіть дані власної банківської картки: номер, дату й CVV2 код. Підтвердіть транзакцію або зверніться до служби підтримки клієнтів Mastercard, що працює в цілодобовому режимі.

Існують ще два способи, за допомогою яких користувачі можуть здійснювати переказ грошових коштів на банківські картки. Їх перевага в тому, що для успішної транзакції відправнику навіть не потрібно знати номер картки одержувача.

Переказ коштів за номером телефону

Користувачеві слід перейти на будь-який з сайтів-партнерів Мастеркард і вибрати відповідний спосіб переказу. Використовувати для цього слід сайти Pay2You і Karton.

Перед вами з’явиться поле для реквізитів платіжної картки, з якої ви бажаєте здійснити переказ грошей. Введіть суму коштів і мобільний номер одержувача.

Після успішної обробки транзакції на цей телефон буде відправлено СМС, у якому знаходиться посилання. З його допомогою одержувач може отримати гроші.

Перекази за адресою електронної пошти

Даний спосіб повністю ідентичний попередньому, але замість номера мобільного телефону відправникові слід вказати email-адресу одержувача. Після успішно виконаної транзакції, Мастеркард відправить листа на e-mail, вказаний під час заповнення форми для переказу грошей.

У листі також буде знаходитися посилання, яке отримувач фінансів може використовувати для реєстрації у платіжній системі Mastercard. Гроші прив’язані до контактних даних, тому їх втрата неможлива в принципі. У всіх випадках одержувачу не потрібно оплачувати жодних комісій.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии