Гума Kapsen: висококласні шини для будь-якого транспорту

Незважаючи на молодий вік, китайська компанія вже стала досить популярною в Україні, шини Kapsen успішно реалізуються в багатьох містах, вони в широкому асортименті представлені в найбільших магазинах. Перші моделі цього виробника з’явилися на ринку у 2016 році. Головною перевагою своєї продукції бренд назвав оптимальне співвідношення ціна/якість. Покришки, виготовлені із сучасних матеріалів за інноваційними методиками, виявились доступними більшості автомобілістів.

Варто відзначити, що виробник завжди дотримується міжнародних стандартів і норм, тому надає гарантію на кожну модель.

Асортимент та особливості шин Kapsen

Майстри бренду розробили покришки для оснащення легкових автомобілів різних класів, а також позашляховиків (і кросоверів), легковантажного та вантажного транспорту. Окремою категорією виступають покришки для спецтехніки – це великогабаритні колеса для будівельних та сільськогосподарських машин. Крім надзвичайно міцного каркаса вони мають максимально рельєфний протектор, а їх полімерна суміш має особливий склад.

Розробники змогли передбачити всі ключові запити та вимоги споживачів, автовласники неодноразово підтверджували це у своїх відгуках. Залежно від типу, шини мають ті чи інші характеристики, проте загальними для них стають такі властивості:

  • міцність та витривалість;
  • надійність та довговічність;
  • стійкість до зносу та механічних пошкоджень;
  • стійкість на мокрій дорозі (висока опірність до аквапланування).

Завдяки добре продуманій конструкції та високотехнологічному компаунду гума Капсен легко витримує тривале сезонне зберігання. Проте автомобіліст повинен забезпечити дотримання всіх необхідних вимог – правильно обладнати місце зберігання, захистити шини від впливу агресивних речовин та сонячних променів.

Розмірний ряд моделей виробництва Капсен включає колеса діаметром від 13 до 22,5 дюймів (без урахування розмірів спецшин). При цьому в асортименті компанії чудова добірка низькопрофільних легкових покришок і потужних міцних шин для авто з високим центром тяжіння. Індекси швидкості коліс з профілем висотою 35%, 40% і 45% можуть досягати максимально можливих позначок – W та Y (270-300 км/год). Це динамічні та маневрені покришки для міста та шосе.

Завдяки передбачливості виробника купити шини Kapsen можна для будь-якої пори року.

У каталозі бренду відмінний вибір літніх, зимових та всесезонних коліс. Кожен тип шин адаптований до конкретних температурних умов. Літні демонструють високу стійкість до спеки, вони не плавляться і залишаються стабільними навіть при тривалому контакті з гарячим асфальтом. Зимові навпаки, незамінні при температурі набагато нижчій за нуль. Це результат роботи термоприсадок, еластомерів та пластифікаторів. Всесезонні покришки відносяться до універсальних. Вони дуже витривалі і можуть бути використані в різних кліматичних ситуаціях.

Джерело: https://guma.com.ua/ 

Теги:

Комментарии