Східниця – курорт відпочинку та ефективного лікування

Східниця – молодий бальнеологічний курорт для відпочинку та лікування. Починає свою історію з 1976 року. Саме з того моменту, коли знайшли унікальні лікувальні джерела.

Курорт Східниця має що показати туристам. Тому санаторії та готелі намагаються урізноманітнити своїм відвідувачам відпочинок захоплюючими екскурсіями місцевими пам’ятками та походами/поїздками в гори.

Особливо популярні Тосканська фортеця, церква Святої Анни (Борислав), Сколівські Бескиди (Національний природний парк). Тут можна побачити близько 50 видів рослин з Червоної книги, насолодитися чудовими краєвидами та зустріти диких тварин.

курорт східниця

Ще одним приводом відвідати цей курорт є щорічний фестиваль повітряних куль. Це надзвичайно красиве видовище. Уявіть, як усе небо одночасно усіяне сотнями повітряних куль. Побувати на одному з них та піднятися в небо може кожен охочий. Ось чому Східниця – курорт для відпочинку.

Щороку добиратися на курорт стає легше. Наприклад, нещодавно було відкрито нову дорогу з Трускавця в гори, яка проходить через Борислав та Східницю. А мешканці Східної України тепер можуть без пересадок доїхати прямим поїздом до Трускавця.

Лікування у Східниці

Головною причиною приїзду на цей курорт є мінеральні води Східниці. Родзинка в тому, що мінеральна вода подається прямо з надр у придатному до споживання виді. Ви не знайдете бюветів, лише природні джерела. Тут їх налічується до 40, а також створено понад 15 штучних свердловин, з яких ллється надзвичайно корисна та унікальна мінеральна вода типу «Нафтуся».

лікування в східниці курорт

Кому рекомендується оздоровлюватись?

Вам варто купити путівку на цей курорт, якщо:

  • маєте захворювання нирок;
  • хворі на цукровий діабет;
  • боретеся з малокрів’ям;
  • турбують проблеми урологічного характеру чи кислотність у шлунку.

І просто, якщо вирішили влаштувати собі розвантаження і поринути у чудовий відпочинок, оздоровлення тіла та душі.

Путівки на курорт Східниця:

Вартість готелів Східницізалежить від різних показників. Але кожен може знайти для себе відповідний санаторій/готель. Наприклад, зайшовши на офіційний сайт ви можете забронювати путівки до:

  • найкращі готелі Східниці – Три сини та донька (4 та 5 зірок), Тустань, Цитадель, Київська Русь, Респект, ДіАнна
  • готелі та санаторії «Все включено» Східниці – Поезія мандрів, Санта Марія

Якщо вирішили купити путівки в Східницю, перегляньте ціни. Вони різні у різних пакетах послуг, але більш менш однакові порівнюючи загалом по курорту. Рекомендуємо вибрати путівки як для оздоровлення – лікувальні пакети, так і звернути увагу на пропозиції відпочинку з дітьми.

курорт східниця

А може, вибрати Трускавець?

Оздоровлення та відпочинок у Трускавці та Східниці схожі (адже вони знаходяться зовсім поряд і відомі завдяки Нафтусі), але все ж таки мають одну значну відмінність – у Трускавці вода у бюветі, а у Східниці подається прямо із землі.

Щоб зрозуміти, що краще вибрати та забронювати, Східниця або Трускавець – визначтеся, наскільки вам важлива якість мінеральної води та спосіб її подачі. Можемо порекомендувати Готель з демократичними цінами та прекрасними відгуками і сервісом в Трускавці – Гермес. 

Впевнені, що Східниця – місце сили, відпочинку, ефективного лікування і насолоди природними джерелами мінеральних вод та тишею.

Комментарии