Автобусні рейси з Харкова до Чернівців на комфортабельних автобусах

З 10 травня із Харкова запускають новий автобусний рейс до Чернівців. Щодня з автовокзалу вранці вирушатиме комфортабельний автобус на Західну Україну. Час у дорозі – 18-20 годин. Маршрут у харків’ян стане популярним. Адже тисячі мешканців міста переїхали на Західну Україну, у безпечні місця, чи перенесли свій бізнес до Чернівців. І вони приїжджають до рідного міста на вихідні чи для зустрічі із сім’єю, друзями, партнерами. Також у Чернівцях харків’яни зустрічаються зі своїми сім’ями, які приїжджають із-за кордону на кілька тижнів.

Автобус Харків – Чернівці – це зручний та безпечний транспорт з комфортними сидіннями, системою кондиціювання, містким багажним відсіком. На маршрут виходять різні моделі, у тому числі Mercedes-Benz та Neoplan.

Придбати квиток на рейс з Харкова до Чернівців пропонуємо на сервісі E-vokzal. На сайті e-vokzal.com вказані актуальні розклади автобусів та інша важлива інформація про маршрут, у тому числі час відправлення та прибуття, вартість поїздки, кількість вільних місць.

Як швидко замовити квиток з Харкова до Чернівців?

Замовити квиток на автобус на Західну Україну за розумною ціною пропонуємо на сервісі E-vokzal. Забронювати місце можна онлайн за кілька кліків за допомогою смартфона чи комп’ютера.

Сервіс E-vokzal співпрацює лише з перевіреними перевізниками, у яких є ліцензія.

На Чернівці – Харків автобус можна купити квиток зі знижкою, яка варіюється від 10 до 25%. Наприклад, за зниженою ціною їздять діти віком до 10 років та студенти.

На сайті e-vokzal.com легко підібрати рейс. На сервісі E-vokzal вказана вся важлива інформація про маршрут, у тому числі:

  • час відправлення;
  • час прибуття;
  • час, який займає подорож;
  • кількість вільних місць;
  • дані про маршрут (через які населені пункти проїжджає автобус);
  • тип транспорту;
  • актуальна ціна квитка.

На сервісі E-vokzal можна дізнатися розклад на 25 тисяч приміських та міжміських напрямків. З сайтом співпрацює понад 5 тисяч перевізників.

Що потрібно знати перед поїздкою?

На будь-який рейс Харків-Чернівці виїжджають комфортабельні автобуси – це транспорт європейського виробництва.

Салон кожного автобуса відрізняється затишком. У ньому встановлені зручні крісла. В салоні функціонує Wi-Fi, а також є медіасистема, кондиціонер, розетка 220В. У стюарда можна замовити чай або каву.

Під час поїздки можна працювати за допомогою планшета чи ноутбука, слухати музику чи дивитися фільми, відпочивати.

Теги:

Комментарии