Автомобільні вантажні перевезення: у чому проявляються переваги та особливості послуги?

Міжнародна торгівля для України – важлива складова економіки. Імпорт та експорт щороку перевищує $150 мільярдів. Найбільше товарів Україна експортувала до Китаю, Польщі та Туреччини. Мільйони кілограмів продукції, обладнання та виробів транспортують до Європи за допомогою автомобільного транспорту. Для перевезення використовують машини різної вантажності, спецтехніку, рефрижератори, цистерни.

Митно-брокерська та логістична компанія «УкрВіпСервіс» спеціалізується на міжнародних автоперевезеннях. Для кожного товару підбирається транспорт. Компанія здійснює автоперевезення вантажів до країн Європи та в Україну. Фахівці розроблять оптимальний маршрут і допоможуть в оформленні документів.

Компанія «УкрВіпСервіс» розвивається з 2011 року та надає послуги на професійному рівні. До кожного замовника – тільки індивідуальний підхід і доброзичливе ставлення. У компанії працюють досвідчені менеджери, логісти, митні брокери та інші спеціалісти.

Основні переваги автоперевезень: що потрібно знати замовнику?

За допомогою автомобільного транспорту з Європи в нашу країну доставляють величезний перелік товарів, виробів та речовин, зокрема:

  • харчові продукти;
  • гаджети, побутову техніку, пристрої;
  • меблі;
  • квіти та рослини;
  • мінеральні палива та нафту;
  • автомобілі;
  • обладнання та механізми;
  • продукцію хімічної промисловості.

Частину товарів виробляють в державах ЄС, іншу – доставляють в Європу зі США, з Канади, Латинської Америки та інших країн морем або літаками. Для транспортування товарів в Україну використовують автоцистерни, вантажний транспорт, спецтехніку, автовози.

Автоперевезення вирізняються численними перевагами, наприклад:

  1. Існує можливість транспортувати товари, що швидко псуються, а також квіти та рослини.
  2. Автотранспорт дає змогу привезти потрібну партію продукції за короткий час: у Європі – ідеальні дороги, а логісти та інші фахівці розробляють найкоротший маршрут.
  3. Вартість автоперевезення нижча, ніж доставка літаком.
  4. У фургоні машини можна об’єднати різні види товарів в одну партію.

На сайті www.uvs.in.ua розповідається про всі особливості автоперевезень і переваги співпраці з компанією «УкрВіпСервіс».

Чому вигідно співпрацювати з компанією «УкрВіпСервіс»?

«УкрВіпСервіс» – це компанія, яка вже багато років займається вантажоперевезеннями по всьому світу. Досвідчені фахівці допомагають клієнтам розвивати бізнес і доставляти великі партії продукції за оптимальними цінами.

Компанія «УкрВіпСервіс» надає повний спектр послуг, пов’язаних з автоперевезеннями: від розрахунку вартості та транспортування вантажу до його сертифікації та розмитнення.

Спеціалісти надають й інші послуги, пов’язані з розвитком бізнесу та перевезеннями. Наприклад, на сторінці https://www.uvs.in.ua/ua/zed-konsalting/ розповідається про аутсорсинг ЗЕД та позитивні його сторони.

Компанія «УкрВіпСервіс» стане надійним партнером і помічником у сфері вантажних перевезень.

Теги:

Комментарии