Де купити справжній швейцарський сир

Лікарі рекомендують кожного дня вживати молочну продукцію для підтримання здоров’я людини. Але не всі полюбляють молочні напої, йогурти та ряженку. Ідеальною альтернативою їм стає сир як чудове джерело природнього білку, амінокислот, вітамінів та кальцію. Його різноманіття у магазинах, на ринках чи в супермаркетах вражає уяву пересічної людини. Як не помилитися і вибрати найякісніший продукт? Де купити сир? Ми знаємо ідеальне місце, де вам можуть в цьому допомогти! 

Що асоціюється у вас зі словом “якість”? Найближча до нас країна, яка давно та міцно пов’язана із цим іменником, напевно, – це “швейцарська”. І якщо про банки та годинники знає кожен другий, то чи вам відомо, що Швейцарія знаменита також своїми сирами? Якщо ні, то завітайте у Le Komora.

Куточок Швейцарії в Україні

Ресторан Le Komora у самому центрі

Швейцарський ресторан Le Komora – це не простий ресторан. Це ідеальне поєднання вишуканості і якості швейцарських продуктів, відмінного сервісу і надзвичайно приємної спокійної атмосфери.

Окрім звичних страв європейскої кухні, ви можете тут посмакувати суто швейцарську, жодна страва якої не обходиться саме без сиру, який так нам потрібен у щоденному раціоні! Серед таких страв ви знайдете фондю, виготовлене зі швейцарських сирів, традиційний раклет – розплавлений сир із різноманітними закусками (це одночасно і страва, і назва самого сиру), рьошті з різними добавками (ми б назвали це найбільшим та найсмачнішим деруном у світі!). 

До такої смакоти, звичайно, потрібні правильні напої. Le Komora потурбувалась і про це! Одного погляду на вражаючу карту швейцарських вин достатньо, щоб назавжди закохатися у це місце. Обрати вино, що підходить до застілля, вам допоможе досвідчений винний сомельє.

Якщо алкоголь зараз не в пріоритеті, до ваших послуг барна карта із великим асортиментом чаю, ароматної кави різноманітного екзотичного походження, коктейлів та інших знайомих напоїв.

Чайлд-френдлі місце

Чайлд-френдлі місце у центрі

Le Komora – це затишне місце, куди ви також можете прийти зі своїми дітьми будь-якого віку. У закладі є кімната матері і дитини, де ви маєте можливість у спокої потурбуватись про потреби свого немовляти, а також ігрова зона, де старші діти знайдуть для себе веселі і цікаві заняття, поки батьки насолоджуються відпочинком.

Але повернемося до питання, де ж купити сир. У ресторані Le Komora є також магазин швейцарських сирів! Вам із задоволенням підкажуть, як обрати продукт за вашим смаком і бажанням, з чим його краще поєднувати, які соуси або свіжі овочі та фрукти використати для найсмачнішої сирної дошки вдома. Крім того, до кожного сиру ви можете придбати пляшечку якісного швейцарського вина. А тим, хто хоче повторити вдома цікаві страви з ресторану, у магазині допоможуть підібрати спеціальне обладнання для приготування фондю і раклету.

Окрім цього, у ресторані постійно проводяться майстер-класи та сирно-винні дегустації, де вас ще ближче познайомлять із швейцарськими продуктами та культурою їх смакування. Поєднання сирів та вин під час таких дегустацій – авторські сети сомельє закладу з урахуванням специфічних якостей кожного продукту. Якщо у вас ще немає досвіду подібних дегустацій, майте на увазі, що тут вам підкажуть все, що потрібно, аби повністю розкрити букети та смаки дегустаційних сетів.

Без сумнівів, Le Komora – це не тільки ідеально місце, щоб купити сир відмінної якості, а й просто душевний і атмосферний заклад, вартий, щоб побувати у ньому. Але якщо ковідні часи не дають вам можливості завітати до ресторану, то ви без проблем можете зробити замовлення у інтернет-магазині Le Komora із таким саме вражаючим асортиментом.

Відвідати швейцарський ресторан Le Komora можуть жителі та гості Києва та Харкова. Так, в Україні є цілих два таких чудових ресторани! Київський знаходиться за адресою: вулиця Васильківська, 30; а харківський – вулиця Кооперативна, 6/8.

Отже, теперь ви точно знаєте, де можна купити сир найвищої швейцарської якості, а крім того – смачно поїсти та добре відпочити, відчуваючи атмосферу справжньої Швейцарії прямо в Україні.

Теги:

Комментарии