Де знайти найкращі рецепти для приготування смачних страв?

Все більше українців намагаються правильно харчуватися. За інформацією різних ЗМІ, жителі нашої країни віддають перевагу домашній їжі. Раціон багатьох включає овочі та фрукти, рибу, морепродукти, м’ясо та зелень. Вранці українці часто їдять різні каші, пластівці з молоком, сирники, яєчню, хліб із сиром, а вдень – борщ, вареники, котлети та салати.

Рецепти смачних та ароматних страв для легкого сніданку, ситного обіду або чудової вечері можна знайти на FoodIdeas. Сайт присвячений смачній та корисній їжі. На FoodIdeas розміщені сотні рецептів дивовижних салатів, закусок, гарнірів, десертів, супів, котлет, вареників та інших страв.

На FoodIdeas можна дізнатися, як приготувати смачну випічку, м’ясо, рибу, морепродукти з української, італійської, французької, грузинської, американської, японської, мексиканської та, наприклад, східної кухні.

Що їдять українці: найпопулярніші страви країни

Найпопулярнішою стравою української кухні вважається борщ, який створюють за старовинними рецептами, відомими ще з 16-17 століття. Його готують із буряка, капусти, картоплі та з інших інгредієнтів. Традиційно борщ подають зі сметаною, з часником та пампушками.

Друге місце за популярністю займають вареники, які також вважаються символом української кухні. Як начинку господині використовують картоплю, м’ясо, овочі, гриби, ягоди, сир. До столу гарячі вареники подають із холодною сметаною.

Великою популярністю користуються котлети, супи з риби, страви зі свинини, сало, сирники, галушки, пампушки з часником, варена та смажена картопля.

Особливе місце на столі займає паляниця, а також житній і гречаний хліб. Раніше справжній український хліб готували на основі солодових, ягідних, хмільних, вівсяних та інших заквасок. Тісто запікали у печі.

Улюбленими безалкогольними напоями в Україні вважаються узвар, хлібний та фруктові кваси, різноманітні компоти.

До раціону багатьох жителів країни впевнено входять страви з європейської та східної кухні. Вже давно у великих містах забезпечені українці у ресторанах та кафе з доставкою додому замовляють роли та суші, піцу, салати, гамбургери.

Сайт https://foodideas.com.ua присвячений найкращим рецептам, написаним українською мовою. На FoodIdeas детально розповідається, як правильно обробляти різні типи продуктів, щоб приготувати ароматні та корисні страви для калорійного сніданку, швидкого ланчу, ситного обіду чи легкої вечері.

Теги:

Комментарии