Дитинство в безпеці: благодійний проєкт «Антошки» до Дня захисту дітей-2024

Сьогодні українські діти найбільше потребують безпеки. Тому «Антошка», разом з партнером благодійним фондом SavEd, який спеціалізується на відновленні доступу до освіти та створенні безпечних укриттів у школах і дитячих садках, ініціювали благодійний проєкт до Дня захисту дітей-2024.

Щороку до Дня захисту дітей «Антошка» підготував щось особливе для своїх маленьких клієнтів. Цього року пріоритетом є забезпечення безпеки, яка стала найважливішою потребою українських дітей і їхніх батьків. Тому цьогорічний благодійний проєкт «Антошки» спрямований на створення безпечного простору для малюків. У співпраці з благодійним фондом SavEd, що має значний досвід у таких ініціативах, мережа магазинів «Антошка» збирає кошти для облаштування бомбосховищ у п’яти дитячих садочках в Одесі, Миколаєві та Кривому Розі.

Детальну інформацію про проєкт та умови участі можна знайти за посиланням: antoshka.ua.

Бомбосховище в дитячому садку повинно бути не просто укриттям, а місцем, де дітям буде безпечно і комфортно у кризових ситуаціях. Такі укриття необхідно обладнати зручними меблями, якісним освітленням, ліхтарями, кулерами, а також яскравими книжками, розвиваючими іграми та іграшками, щоб діти могли без стресу проводити час під час повітряних тривог.

Для реалізації цього проєкту мережа «Антошка» домовилася з постачальниками про передачу певного відсотка від продажу товарів на благодійний фонд. Ці товари будуть позначені спеціальними яскравими воблерами, щоб покупці знали, що вони долучаються до забезпечення безпеки дітей.

Благодійний проєкт триватиме з 30 травня до 30 серпня, і його амбасадоркою стане відома співачка та мама трьох дітей Світлана Тарабарова. Приєднуйтесь! Адже кожна дитина в Україні має право на безпечне, щасливе та радісне дитинство. Давайте разом зробимо це можливим!

В рамках проєкту, бомбосховища будуть обладнані з урахуванням усіх потреб дітей. Це означає не лише базову безпеку, але й створення умов, які допоможуть знизити рівень стресу. Зручні меблі дозволять дітям почуватися комфортно, а якісне освітлення та ліхтарі забезпечать належний рівень видимості навіть в екстремальних умовах. Кулери з водою будуть важливим елементом для підтримання гідратації дітей. Книжки, розвиваючі ігри та іграшки створять можливість для навчання та розвитку навіть у ситуаціях, які зазвичай асоціюються з небезпекою.

Завдяки зусиллям «Антошки» та їхнього партнера, благодійного фонду SavEd, вже долучилося близько 50 постачальників. Кожен з них взяв на себе зобов’язання передати частину від продажу певних товарів на реалізацію цього благодійного проєкту. Ці товари будуть легко впізнавані завдяки спеціальним яскравим воблерам, що дозволить кожному покупцю усвідомлено робити внесок у створення безпечного середовища для дітей.

Довідка про компанію:

Більш ніж 25 років дитячі магазини «Антошка», надаючи кращі товари та послуги, допомагають батькам ростити дітей здоровими, розумними та модними. Це унікальний формат дитячих магазинів України, де можна знайти товари усіх дитячих категорій – Іграшка, Одяг та Взуття, Харчування та Догляд, Меблі. В «Антошка» є все, що потрібно дітям, і діти тут завжди щасливі!

аntoshka.ua

Insta: antoshka.ua

Fb: antoshcacom

0 800 306 063

Теги:

Комментарии