Що таке санфаянс і як його вибрати?

Що таке санфаянс і як його вибрати?

Таке слово, як санфаянс, серед співвітчизників є досить поширеним, однак далеко не всі з них знають його значення, хоча й стикаються з ним кожного дня. З санітарного технічного фаянсу виготовляються унітази і раковини, біде і пісуари. Коли потрібні послуги сантехніка, то частіше за все вони будуть стосуються саме таких виробів.

Матеріал масового використання

Масове використання санфаянсу в сантехнічному виробництві почалось порівняно недавно. Раніше деталі для ванних виготовлялись з таких матеріалів, як мармур, фарфор, мідь і т.д.

Такі матеріали доступними були далеко не для всіх користувачів. Санфаянс став тим матеріалом, який відрізняється загальною доступністю. Цей підвид кераміки, завдяки своєму складу і новітній технології виготовлення, відрізняється наступними позитивними характеристиками:

  1. Висока якість.
  2. Значна міцність.
  3. Менше вбирання вологи.
  4. Низьке природне руйнування.
  5. Доступна вартість санфаянсових виробів.

Для виготовлення санфаянсу використовується біла глина з каоліном, а такою різні додаткові компоненти. Санфаянс має схожість з порцеляною, відрізняючись при цьому технологією виробництва.

Високі експлуатаційні та естетичні властивості матеріалу досягаються покриттям спеціальною емаллю або глазур’ю, завдяки яким відштовхується вода і вироби легко очищаються від забруднень.

Правильний вибір якісного санфаянсу

Вибираючи якісний сан фаянс, варто не гнатися за дешевизною. Відразу визначтеся, що для вас важніше: вартість, що дає економію фінансів, чи якість, яка забезпечить довгорічну експлуатацію. Слід зазначити, що великий вибір сан фаянсових виробів пропонують не лише зарубіжні виробники, а й вітчизняні, тому вибрати необхідне зможе кожен співвітчизник.

З практичного, довговічного, міцного, екологічного і гігієнічного матеріалу виготовляють найрізноманітніші вироби, серед яких:

  1. Унітази в самих різних варіантах, які можуть використовуватись в ванних кімнатах різних габаритів.
  2. П’єдестали і напівп’єдестали, що забезпечують маскування всіх підводів і обгородження кімнат.
  3. Біде в класичному і підвісному настінному виконанні.
  4. Раковини різного дизайну і кольорової палітри, які забезпечують перетворення ванної кімнати в таку, яка буде відрізнятись сучасним інтер’єром.
  5. Пісуари і чаші, які виробляються кращими брендами.

Сучасний ринок пропонує перелічені товари, які виготовляються за інноваційними технологіями. При цьому виробники не відступають від правил виготовлення, які встановлені стандартними вимогами. Їх ретельна обробка дозволила виробам стати кращими у відповідних категоріях і наділеними якісними гарантіями.

Ретельно підібрані сантехнічні вироби з санфаянсу, для монтажу яких доступні послуги сантехніка, дозволять створити належні комфортні умови для життєдіяльності кожної людини. Досвідчений спеціаліст завжди надасть і кваліфіковану допомогу в професійному виборі необхідної сантехніки.

Теги:

Комментарии