Вініри на зуби: особливості, переваги, вартість – у матеріалі Newsroom

Вініри на зуби: особливості, переваги, вартість

Вініри – це стоматологічні ортопедичні конструкції, які використовують для реставрації зубів та створення привабливої посмішки. Ці пластини-накладки виготовляють із кераміки або композитних матеріалів. Як правило, вініри встановлюють на всі зуби, які видно під час посмішки. Процес створення привабливої усмішки полягає в тому, що частину зуба обточують та накривають стоматологічною накладкою. Якісні вініри на зуби виготовляють спеціально для пацієнта.

 

Для пошуку надійної стоматологічної клініки створений проект Mydentist. На сайті працює пошук із різними фільтрами, який дозволяє підібрати лікувальний заклад за потрібними параметрами. На веб-ресурсі розміщений рейтинг стоматологічних установ та лікарів. На сайті можна дізнатися, скільки коштує установка ортопедичних пластин, а також, що включає ціна вініра в Mydentist. Веб-ресурс допоможе знайти стоматологічну клініку, де відновлять посмішку за адекватною вартістю.

 

mydentist-1.jpg

Вініри на зуби: що потрібно знати?

Вініри приклеюються на зовнішній бік зуба. Ці пластини виконують функції емалі. Але, на відміну від захисної оболонки, яка часто має якісь недоліки, конструкції виглядають шикарно.

 

Вініри виконують такі основні функції:

 

  1. Ортопедичні конструкції дозволяють створити ідеальну посмішку – в інтернеті багато фото вінірів до і після «лікування» пацієнтів.

     

  2. Пластини захищають зуби від механічних і температурних впливів, а також від кислоти, яку у ротовій порожнині виробляють бактерії та яка руйнує емаль.

     

Ортопедичні конструкції мають велику популярність у пацієнтів. Якісні пластини прослужать більше ніж 20-25 років.

Знайти найдорожчі та найдешевші вініри в Mydentist можна за декілька хвилин. Незалежний рейтинг, складений користувачами, допоможе зрозуміти, в якій клініці працюють найкращі стоматологи.

 

Важливо знати, що і найдорожчі, і найдешевші вініри можуть змінить свій колір при регулярному вживанні барвних напоїв. Перед прикріпленням пластини із зуба знімають тонкий пласт емалі, який не відновиться. Також стоматологи не рекомендують пацієнтам кусати тверді продукти тими зубами, де встановлені ці пластини.

 

Тепер ви знаєте, для чего ставлять вініри та які функцій виконують ці пластини.

 

mydentist-2.jpg

Види вінірів: «класичні» та люмініри

Умовно ортопедичні пластини поділяються на великі групи. Фахівці виділяють такі види вінірів:

 

  1. «Класичні пластини» – їх товщина складає приблизно 0,5 мм. Зуби обточують, щоб встановити конструкції.

     

  2. Люмініри – пластини товщиною 0,2 мм. Для їх виготовлення використовують кераміку високої якості. Їх можна встановити без обточування емалі. Перед встановленням поверхня зубів злегка очищається, потім на неї наносять спеціальний склад, який забезпечує хороше зчеплення зубної емалі та кераміки. Важливо знати, що ціна вініра нижча, ніж люмініра.

     

Основні показання до встановлення ортопедичних конструкцій:

 

  1. щілини та проміжки між зубами;
  2. тріщини в емалі;
  3. «неправильна» форма зуба;
  4. темний чи неоднорідний колір емалі.

     

Середня ціна на вініри в Києві – 3 тисячі гривень за штуку. Вартість залежить від матеріалу та способу виготовлення.

У цьому матеріалі ми розповіли, що таке вініри, які функції виповнюють пластини, скільки коштують ортопедичні конструкції, у чому виявляються їхні недоліки та переваги. Також у статті ми пояснили, де можна підібрати надійну стоматологічну клініку та гарного лікаря, який відновить гарну посмішку.

Теги:

Комментарии