Відпочинок у Львові: чому місто приваблює туристів?

Львів – старовинне місто із дивовижною архітектурою, затишними кафе та ресторанами, тихими парками. У ньому знаходяться сотні визначних пам’яток. Львів приваблює туристів з усієї України та мандрівників з-за кордону. За офіційною інформацією, місто щороку відвідують понад два мільйони гостей.

Львів також приваблює туристів тим, що у місті проводять розважальні та культурні заходи, тематичні фестивалі та свята. Наприклад, жителі пишаються фестивалем кави та ярмарком сиру та вина, які відвідують тисячі гостей та насолоджуються смачними та ароматними напоями, а також смачною їжею.

До Львова на відпочинок приїжджають закохані, сім’ї з дітьми, компанії друзів. З міста можна швидко дістатися до Карпат і погуляти серед природи, яка вражає.

На думку туристів та мешканців міста, у Львові – особлива атмосфера, яку створюють:

  • старовинні будівлі, споруджені у 15-20 століттях;
  • цікава історія;
  • затишні вулиці, вкриті бруківкою;
  • запах кави, що поширюється з відкритих кафе та ресторанів;
  • вуличні музиканти;
  • приємний клімат.

Що подивитись у Львові?

Якщо ви не знаєте, куди сходити у Львові та що цікавого подивитись, завітайте на путівник Travel guide. Сайт допомагає мандрівникам розробити продумані маршрути відпочинку. За допомогою путівника можна дізнатися, які місця та пам’ятки користуються популярністю у туристів, які кафе та ресторани краще відвідати насамперед, які музей вражають галереями, а також які природні об’єкти залишать сильні враження від відвідування.

Досвідчені мандрівники рекомендують просто прогулятися центральними вулицями міста та «заблукати» на них. Туристи також радять відвідувати тихі дворики, створені у різних стилях.

Великою популярністю у приїжджих користується площа Ринок, яку ще називають музеєм просто неба. Тут розташована міська ратуша, яка зведена ще у 14 столітті. При цьому туристи мають можливість піднятися на ратушу, з якої відкривається дивовижний вид на старе місто.

Біля площі розташовано багато пам’яток, зокрема театр імені Лесі Українки, дивовижний парк імені Івана Франка, національний університет, залізничний вокзал, собор Святого Юра та Церква Святих Ольги і Єлизавети.

Біля площі Ринок знаходиться Італійський дворик – ще одна пам’ятка старовинного міста.

У Львові – десятки палаців, багато з яких відкрито для відвідування.

Теги:

Комментарии