Де швидко взяти кредит онлайн та отримати гроші на кредитну карту?

Мільйони людей у розвинених країнах живуть на гроші, взяті в кредит у банків та в інших фінансових установах. У цих державах вважається нормою такий спосіб життя. Одні оформляють кредити для покупки квартир, будинків, автомобілів, інші, наприклад, витрачають кошти на освіту, треті – на подорожі та відпочинок.

У нашій країні банки видають споживчі та інші позики в основному тільки після того, як клієнт підготує певний пакет офіційних документів і доведе, що зможе вчасно повернути взяті кошти. На жаль, у житті виникають різні ситуації, коли гроші потрібні терміново: протягом дня або навіть декількох годин. І не всі банки готові допомогти клієнтам та видати кошти без певних документів, у тому числі без довідки про доходи. В цьому випадку можна звернутися в компанію, яка надає мікропозики. Знайти надійну фінансову установу, яка видає кошти, можна на сайті https://credits-online.com.ua/ – на сервісі порівняння кредитів Credits-Online представлені десятки компаній. Сервіс Credits-Online дозволяє порівняти різні МФО за багатьма параметрами, у тому числі по рейтингу, процентній ставці, сумі позики. У списку представлені компанії, які отримали документи, що дозволяють працювати у фінансовому секторі.

credits-online.jpg

Основні переваги онлайн-кредитів: що потрібно знати тим, кому потрібні гроші на картку?

Мікрокредитні організації – це компанії, які видають невеликі суми позик (як правило, до 20 тисяч гривень). Майже кожен може оформити кредит і отримати гроші на кредитну картку будь-якого українського банку. Кошти видають на термін від 1 до 30 днів (в деяких компаніях – до 45 днів). Відсоткова ставка, як правило, становить 0,01% на добу. Звичайно, процентна ставка у мікрокредитних організацій вища, ніж у банках, але клієнт майже не відчуває такого фінансового навантаження, тому що бере кошти на кілька тижнів. Ця вся інформація вказана на сервісі Credits-Online.

Сектор онлайн-кредитування стрімко зростає та розвивається швидше, ніж банківський. Така тенденція пояснюється багатьма причинами:

  •    — для оформлення кредиту необхідний мінімальний пакет документів;
  •    — потреба населення в невеликих кредитах не зменшується;
  •    — організації, які спеціалізуються на наданні мікрокредитів, доброзичливо ставляться до своїх клієнтів;
  •    — оформлення кредиту здійснюється в режимі онлайн: користувач заповнює заявку та відправляє її через сайт (після її затвердження кошти протягом 5-30 хвилин надходять на кредитну карту клієнта).
  •  

За допомогою сервісу Credits-Online легко підібрати фінансову організацію.

Теги:

Комментарии