Якісні вхідні двері з послугою встановлення

Щоб захистити дім, заміський будинок, квартиру, офіс, інший комерційний, виробничий чи приватний об’єкт від небажаних відвідувачів, злому, несанкціонованого проникнення, потрібні відповідні системи охорони та надійні двері на вході. Якщо ви шукаєте, де можна вхідні двері купити та отримати сертифіковані вироби за доступними цінами, зі швидкою доставкою та з можливістю професійного встановлення на місці, зверніть увагу на пропозиції від спеціалізованих компаній.

Вже сьогодні ви можете замовити вхідні двері SunGuard в Україні, скориставшись зручним онлайн каталогом. На сайті компанії представлений широкий асортимент продукції від провідних виробників, що поставляються з офіційними гарантіями якості. Завдяки великому вибору кожний охочий може придбати такі двері, що будуть покращувати естетичність екстер’єру, а також повністю відповідати індивідуальним бажанням, параметрам вхідної групи, призначенню об’єкта.

Вхідні двері, які пропонує SunGuard

Обирати двері пропонують за різними характеристиками, враховуючи розміри вхідного прольоту. Якщо двері потрібні для встановлення ззовні (приватний будинок, офіс, інша локація), слід звернути увагу на можливість негативного впливу кліматичних факторів. При замовленні виробів важливими параметрами є:

  • матеріал виготовлення;
  • дизайн (стиль, колір, декор);
  • кількість стулок (одна, дві);
  • товщина металу полотна;
  • замкова система;
  • ціна.

В онлайн каталозі SunGuard представлені різні моделі від таких виробників, як «Бастіон», «Qdoors».

Ви можете обрати вхідні двері для квартири, дому, офісу, готелю, ресторану, що виготовлені з таких матеріалів та з такою обробкою, як:

  • метал;
  • МДФ+МДФ;
  • МДФ+Принт;
  • Полімер+МДФ;
  • метал+Автоемаль.

Стилістичне виконання дверей дуже різноманітне, тому є можливість замовити моделі у стилі лофт, класик, модерн, хай тек, ф’южн, прованс. Дизайн виробів може бути доповнений вставками зі скла, кованих елементів, патинуванням, молдингами. Кольорова гамма теж вражає багатим вибором — білі, чорні, сірі, коричневі, червоні, зелені, «капучино». Також є вхідні двері, виконані «під натуральне дерево», «золотий дуб», «антрацит». 

Замовити двері з доставкою та встановленням

Через сайт компанії SunGuard ви можете придбати вхідні двері в будь-який момент. Подивіться пропозиції в онлайн каталозі, ознайомтесь з описами моделей. Якщо додатково знадобиться інформація або допомога, зверніться до менеджерів з відділу продажів. У разі, коли ви знаходитесь у Львові, ви також можете відвідати салон та подивитись на вхідні двері «наживо», замовити модель, що вам сподобалась найбільше. Адреса магазину — вул. Сихівська, 4.

При покупці дверей потрібно подумати й про грамотне встановлення. В SunGuard вам обов’язково запропонують послуги монтажу «під ключ», що будуть виконувати професійні фахівці. Доставка вхідних дверей виконується по Львову, в інші міста України.

Комментарии