Постачання газу на лояльних умовах є реальною перспективою

Енергетична безпека є обов’язковою складовою успішного бізнесу. Для її забезпечення потрібно налагодити постійне постачання ресурсів. Дуже багато підприємств мають потребу в природному газі. З одного боку, він необхідний для того, щоб забезпечити на підприємстві комфортні умови працівникам. Адже саме від цього ресурсу залежить наявність опалення та гарячої води. З іншого боку, велика кількість підприємств використовує природний газ у виробництві, і навіть його тимчасова відсутність здатна порушити певні технологічні ланки. Щоб цього не сталося, треба налагодити безперебійне постачання.

Грамотний підхід 

Коли відбувається пошук постачальника газу, будь-якого керівника підприємства цікавить ціна ресурсу. Але, перш ніж ми розберемо цей важливий аспект, хочемо привернути вашу увагу до компанії «Тепла». Вона почала активність з 2015 року і дуже швидко увійшла до почесного переліку найбільших постачальників природного газу в Україні, які здійснюють постачання саме до непобутових споживачів. Серед її клієнтів:

  1. «АгроВіста»;
  2. «Верес»;
  3. «Фора»;
  4. «Оболонь»;
  5. «Сільпо»;
  6. «Клуб сиру» та інші відомі компанії.

Якщо вас цікавить ціна на газ для підприємств, за посиланням https://tepla.com.ua/taryfy-dla-biznesu/ ви дізнаєтесь про цікаві пропозиції саме від «Тепла».

Вигідна закупівля енергоресурсів

У тих підприємців, які працювали з різними постачальниками, але вирішили довіритися «Тепла», не виникне жодних проблем зі зміною точки входу. Використовуйте попередню, адже це спрощує процес приєднання і заощаджує час. Щоб стати клієнтом «Тепла», залиште заявку на сайті. Незабаром з вами зв’яжеться менеджер. Це потрібно, щоб вивчити ваші потреби й запити та знайти найвигідніші умови. Роблячи вибір, враховуються особливості діяльності, щоденні витрати енергоресурсів та інші нюанси компанії.

Серед пропозицій «Тепла» для підприємств такі тарифні плани:

  1. Т-газ із ПСГ (підземних сховищ). У рамках цього пакету передбачається покупка природного газу на будь-який період, адже термін підключення не має обмежень. Ціна фіксується, а споживачеві, незалежно від ситуації, гарантується передплачений обсяг ресурсу.
  2. Т-газ «Власний бізнес». У рамках цього пакету пропонується обсяг ресурсу до 3000 м³ і повний толеранс. Умови оплати обговорюються індивідуально.
  3. Т-газ «Крупний бізнес». У цьому пакеті для СРБ пропонується від 30000 до 50000 м³ блакитного палива, для ВБ – від 50000³. Призначається індивідуальна ринкова ціна. Також споживачі отримують зручний графік балансування і умов оплати.

Напевно, ви звернули увагу, що в жодному з тарифних планів, що запропоновані, ніколи не вказується ціна. Причина в тому, що природний газ є дуже специфічним продуктом. Вартість його одного метру кубічного залежить від ситуації на ринку – до неї показник є дуже чутливим. Через це ціна може змінюватися декілька разів на день, тому в «Тепла» вона встановлюється індивідуально для кожного споживача.

Усі умови співпраці докладно відображені в Договорі. Це стосується не лише ціни, але і строків оплати, механізму звіряння спожитого блакитного палива, а також можливості швидкої зміни тарифного плану або попередніх обсягів. Договір готується представниками компанії, після чого надсилається вам на електронну пошту. Ви маєте його прочитати,  у разі відсутності зауважень підписати, і через декілька днів увійдете до сім’ї споживачів «Тепла». З вами в режимі 24/7 на зв’язку перебуватиме персональний менеджер, якій підтримає вас у вирішенні робочих питань.

Комментарии