Як вибрати якісний і красивий кухонний гарнітур для своєї оселі?

На кухні готують різні смачні страви, тому тут переважає підвищена вологість та відбуваються перепади температури. У міських квартирах і невеликих будинках це приміщення використовують як їдальню, а також для спілкування з сім’єю та друзями. Ось тому для кухні важливо правильно підібрати гарнітур, який буде елегантно вписуватися в інтер’єр і прослужить протягом тривалого часу.

Підібрати та замовити кухонний гарнітур від виробника «МАКСІ-МЕБлі» можна з доставкою в будь-яке місто і за розумною ціною. Для виготовлення меблів майстри використовували безпечні та довговічні матеріали. У каталозі представлені красиві гарнітури й для компактних, і для просторих приміщень.

Меблева фабрика «МАКСІ-МЕБлі» розвивається в нашій країні вже понад 20 років і виготовляє якісні м’які та корпусні меблі. У каталозі представлені 500 моделей предметів обстановки для житлових, комерційних, торгових, громадських та інших приміщень.

Як правильно вибрати гарнітур для кухні: що цікаво буде знати?

Меблі купують спеціально під стиль кухні, під колір шпалер або керамічної плитки:

  1. Білий колір здатний візуально збільшувати розміри компактного приміщення.
  2. Темні відтінки чудово підходять для просторих інтер’єрів.

Кухонний гарнітур складається з різних предметів обстановки, створених в єдиному стилі. Наприклад, набір може включати навісні шафи та тумби, стільницю, мийку.

Під час вибору важливо дізнатися, з чого зроблений корпус гарнітура, а також які матеріали використовував виробник для оздоблення меблів. Зазвичай для створення предметів обстановки використовують:

  • натуральну деревину;
  • ламінований ДСП;
  • МДФ.

Перед покупкою важливо дізнатися про якість механізмів, які встановлені на меблях. Від їхньої надійності безпосередньо залежить термін експлуатації предметів обстановки.

Як замовити меблі для кухні за вигідною ціною?

На сайті maksimebel.com.ua розміщений каталог, з якого легко підібрати предмети обстановки для класичних, модернових, ультрасучасних та інших інтер’єрів. До кожного товару вказані характеристики.

У каталозі покупець може самостійно підібрати колір меблів, фурнітуру та інші елементи. Біля кожного товару вказана його актуальна ціна.

У компанії «МАКСІ-МЕБлі» також можна замовити меблі для будь-якого інтер’єру за індивідуальним проєктом. Дизайнер допоможе підібрати матеріал і зовнішній вигляд шафи або, наприклад, дивана, враховуючи десятки чинників і всі побажання покупця.

В інтернет-магазині «МАКСІ-МЕБлі» замовити меблі за вигідною ціною можна за кілька хвилин: достатньо додати модель до «Кошика» й оформити покупку.

Теги:

Комментарии