Двоспальні ліжка від всесвітньо відомого виробника IKEA: основні особливості та переваги

Спальня – місце для відпочинку та відновлення сил після робочого дня. Адже кожна людина близько 30% свого життя спить. Саме тому інтер’єр спальні повинен сприяти відпочинку. У кімнаті необхідно розмістити зручні та якісні меблі, у тому числі комфортне ліжко.

Всесвітньо відома компанія IKEA розробляє та випускає висококласні предмети обстановки. Над кожною моделлю меблів працює команда дизайнерів та інших фахівців. Для виробництва предметів обстановки компанія використовує екологічні та довговічні матеріали, зокрема натуральну деревину, метал, полімери.

Зручні двоспальні ліжка Ікеа відрізняються продуманим зовнішнім виглядом, ергономічністю, підвищеною зручністю. Виробник випускає десятки моделей меблів для спальні. Компанія розробляє предмети обстановки для інтер’єрів, створених і в класичних, і в ультрасучасних стилях.

Як правильно вибрати двоспальне ліжко IKEA: що потрібно знати перед покупкою?

Насамперед ліжко підбирають під стиль інтер’єру. Важливо, щоб меблі красиво вписувалися у дизайн кімнати.

Для компактної спальні підбирають ліжко з шухлядами. У них можна зберігати постільні речі, одяг, дитячі іграшки. Для приватних будинків та просторих інтер’єрів замовляють широкі ліжка.

Перед покупкою меблів важливо дізнатися, з яких матеріалів виготовлені його основні конструктивні елементи. Для виробництва довговічних ліжок використовують деревину, метал, поліпропілен.

Розмір ліжка повинен бути приблизно на 20-30 сантиметрів більшим за зріст його власника. Також краще звернути увагу на моделі меблів зі спинкою. Адже спинка дозволяє зручно розміститися на ліжку та читати перед сном, снідати у вихідні дні та спокійно проводити час.

Як правило, каркаси ліжок IKEA виготовляються з м’якою оббивкою, зробленою зі зносостійких тканин.

Де в Україні можна замовити меблі IKEA за вигідною ціною?

Підібрати та замовити красиві та функціональні меблі пропонуємо в інтернет-магазині Mebel Club. У каталозі представлені тільки оригінальні товари, тому що ліжка, крісла, дивани та інші предмети обстановки доставляються з офіційних магазинів та привозяться з Польщі. І тепер можна легко замовити Ікеа Харків, в Києві, Львові та інших містах зі швидкою доставкою та за розумною ціною.

Mebel Club – це великий інтернет-магазин меблів для житлових та комерційних інтер’єрів. Каталог з товарами розміщений на сайті mebel-club.com.ua.

Теги:

Комментарии