Програма Uniting for Ukraine для українців у США: як взяти участь?

США активно підтримують нашу країну. В Америці працює програма Uniting for Ukraine, яка дозволяє українцям отримати дозвіл на в’їзд за спрощеною процедурою.

З квітня минулого року діє унікальна програма uniting for ukraine, яка дає можливість вимушеним переселенцям приїжджати до США на тимчасове проживання та офіційно працювати у країні. З її допомогою тисячі українців отримали захист в Америці.

Особливості програми Uniting for Ukraine: що потрібно знати?

Uniting for Ukraine (U4U) – це програма, яка розроблена американським урядом спеціально для українців. Взяти участь у ній може безплатно кожен мешканець нашої країни, який потребує підтримки та захисту та бажає переїхати до США. Заявки приймаються з 25 квітня минулого року.

Програма дозволяє приїхати до США та офіційно проживати в країні до 24 місяців. При цьому українець може знайти офіційну роботу за фахом або ж у якійсь відомій компанії.

Для участі у програмі знадобиться закордонний паспорт.

Отримати детальну інформацію про проект U4U пропонуємо на сторінці https://www.ticket2america.com/u4u – тут же можна подати заявку на участь у програмі Uniting for Ukraine. На сайті також можна поставити запитання та отримати грамотну консультацію від фахівця.

Важлива умова програми – в українця, який подає заявку на участь, має бути спонсор у США. Ним може бути будь-яка людина, яка офіційно проживає в Америці та може поручитися за біженця. Спонсор повинен заповнити певні документи та отримати схвалення.

Одна з основних ідей програми Uniting for Ukraine полягає в тому, що спонсор повинен допомогти тимчасовому переселенцю адаптуватися в США, надати на якийсь час житло або розповісти, як найняти квартиру, а також зайняти грошей або безоплатно перевести на кредитну картку певну суму. Ось тому спонсор має підготувати документи, які підтверджують, що він має кошти на своєму банківському рахунку.

Для учасників програма Uniting for Ukraine надає такі можливості:

  1. офіційне проживання у США терміном до двох років;
  2. працевлаштування з гарною зарплатою;
  3. можливість отримати різні офіційні документи, у тому числі посвідчення водія та посвідчення особи;
  4. медичне страхування;
  5. соціальна та фінансова допомога від держави та різних організацій;
  6. відкриття рахунків у банках;
  7. можливість дітям здобувати освіту в США.
Теги:

Комментарии