Важливі особливості та експлуатаційні переваги терасної дошки

Терасну дошку активно використовують для створення привабливих покриттів на вулиці. Її переважно застосовують для облаштування довговічних доріжок у дворі, затишних альтанок, пісочниць, територій біля офісів та інших комерційних будівель, басейнів та водойм. Терасну дошку купують для створення стильних парканів, облицювання фасадів та інших цілей.

Підібрати та купити терасну дошку високої якості у Києві та з доставкою по всій Україні пропонуємо в інтернет-магазині ParketPoisk – на сторінці https://parketpoisk.ua/terrasnaya-doska/ розміщений каталог із продукцією. У продажу представлені матеріали, виготовлені у Німеччині, Великій Британії, Польщі, Україні, Іспанії та інших країнах.

Інтернет-магазин ParketPoisk спеціалізується на продажі якісних матеріалів для облаштування красивих підлог у квартирах та котеджах, в офісах, у ресторанах, на торгових об’єктах, а також для створення покриттів терас та альтанок, садових доріжок. У каталозі – продукція від провідних світових виробників.

купити терасну дошку

Основні особливості та переваги терасної дошки: що потрібно знати перед покупкою?

Терасну дошку виготовляють різними способами з деревини та полімерних матеріалів. Лицьова сторона має рифлення, яке перешкоджає ковзанню підошви, у тому числі в той час, коли на поверхні знаходиться вода. У разі правильного монтажу покриття, створене з терасної дошки, прослужить протягом десятиліть: від 25 до 50 років. При цьому поверхня збереже первісний привабливий вигляд протягом усього терміну служби.

Терасну дошку випускають різного зовнішнього вигляду. Ось тому легко підібрати стиль матеріалу спеціально для приватної ділянки, виготовлення огорожі або, наприклад, облицювання будинку.

Якісна терасна дошка, випущена відомим виробником, також відрізняється такими експлуатаційними перевагами:

  • зносостійкістю;
  • стійкістю до перепадів температури та впливу сонячних променів, а також морозостійкістю;
  • високою механічною міцністю – на покритті, створеному з терасної дошки, можна проводити офіційні та урочисті заходи, відпочивати із сім’єю, грати;
  • стійкістю до вологості – матеріал не вбирає воду, не схильний до гниття, деформацій;
  • безпекою – матеріал не ковзає завдяки рифленій поверхні;
  • легкістю у догляді.

Як бачите, терасна дошка – це гарний, довговічний та практичний матеріал для облаштування якісних покриттів на відкритому просторі, заміській ділянці, біля водойм.

Теги:

Комментарии