Де замовити висококласні дрони від виробника?

Дрони активно використовують для комерційного знімання та створення дивовижних відеороликів для ЗМІ та соціальних мереж. Квадрокоптери застосовують у будівництві та сільському господарстві, енергетиці та промисловості. Їх купують для військових цілей. Якісний дрон вирізняється функціональністю, зручністю у використанні, ергономічним дизайном.

Десятки великих компаній розробляють дрони для різних цілей. На українському ринку популярні літальні апарати, випущені під брендами DJI та Autel.

Дрони купують спеціально під майбутні умови використання: для військових цілей, полювання, розваг, комерційного знімання. Під час вибору важливо звернути увагу на такі характеристики квадрокоптера, як максимальний час і дальність польоту, ємність батареї, а також на якість відео та особливості камери.

Де замовити якісні дрони за розумною ціною?

У нашій країні інтернет-магазин Fly Technology спеціалізується на продажі дронів від провідних світових виробників. Квадрокоптери доставляються на склад безпосередньо із заводів, де були виготовлені.

Інтернет-магазин Fly Technology також займається ремонтом квадрокоптерів: сервіс дронів здійснюється професійними майстрами. Зношені або поламані частини літальних апаратів замінюються лише оригінальними запчастинами. Майстри пройшли навчання в компанії Autel Technology.

Хто займається виробництвом дронів і аксесуарів до них?

У продажу інтернет-магазину Fly Technology представлені квадрокоптери та аксесуари до них під такими брендами:

  1. DJI - найбільший китайський виробник літальних апаратів розробляє компактні та продуктивні дрони з камерами, здатними записувати та передавати відео у чудовій якості. Компанія випускає такі популярні моделі, як Mavic, Air, Mini та дрони серії FPV.
  2. Autel - американський виробник в основному розробляє дрони для комерційного використання. Квадрокоптери вважаються одними з найкращих у своєму класі.
  3. Insta360 - один із лідерів у виробництві 360-градусних камер, які дозволяють створювати дивовижні відео та фотографії та транслювати їх відразу ж у соціальні мережі.
  4. XGIMI - китайський виробник випускає високопродуктивні інтелектуальні проектори. Технології автоматично налаштовують зображення й адаптують його під освітлення в приміщенні.

Детальний каталог з дронами та аксесуарами до них представлений на сайті flytechnology.ua.

Теги:

Комментарии