Коворкінг у Києві – оренда комфортних офісів в ультрасучасному просторі

У нашій країні набирають популярність коворкінги – локації, де можна орендувати місце для роботи або цілий офіс для співробітників. Адже на таких об’єктах підготовлена спеціальна «інфраструктура» для фахівців, надається певний сервіс і створена атмосфера, що сприяє роботі.

Орендувати затишний офіс та місце для продуктивної праці пропонуємо в Tceh – це відома міжнародна мережа робочих просторів із чудовим рівнем сервісу. На сторінці https://tceh.com.ua/coworking детально розповідається про всі особливості та переваги локацій, про їх місце розташування, особливості інтер’єру та додаткові послуги. Офіси знаходяться у центрі Києва, до них зручно діставатися.

Перші коворкінги з’явилися близько 20 років тому в Європі та США. За оцінками експертів та журналістів, вже понад мільйон фахівців працюють у колективних офісах та центрах.

Переваги коворкінгу від Tceh: що цікаво буде знати перед орендою локації?

Колективний офіс – це комфортний та продуманий простір, в якому знімають локацію різні фахівці та навіть компанії. При цьому вартість оренди простору в кілька разів нижча, ніж приміщення, наприклад, в такій будівлі на сусідній вулиці.

Як правило, локації знімають грамотні та талановиті спеціалісти, які працюють у різних сферах. І з ними приємно спілкуватися, навіть можна знайти нових друзів чи співробітників для компанії. Клієнт знімає робочий простір у великому приміщенні за столом. Для колективів компаній зазвичай обладнані окремі локації.

Як правило, коворкінг популярний у фрилансерів та журналістів, в IT фахівців та у дизайнерів, які бажають працювати у комфортних умовах та економити на оренді офісу.

Коворкінг від Tceh відрізняється багатьма перевагами, в тому числі:

  1. Всі локації підключені до потужних генераторів, тому світло у приміщенні та доступ до інтернету буде навіть під час тривалого блекауту.
  2. Для власників автомобілів підготовлений критий паркінг.
  3. У приміщеннях світло, затишно та тепло.
  4. Інтер’єр офісних локацій надихає на роботу.
  5. До кожного об’єкта підведено кілька ліній інтернету, тому стабільний зв’язок та вихід у мережу гарантовані.
  6. Всі офісні простори мають відремонтовані укриття.
  7. У локаціях є власна кухня, лаунж-зони, звукоізольовані кімнати для переговорів, open-space.
  8. Tceh пропонує безпечні офісні локації. Адже на кожному об’єкті встановлені камери відеоспостереження та працює охорона.

Про всі переваги Tceh пропонуємо прочитати на сайті tceh.com.ua.

Теги:

Комментарии