Де замовити друк настінних квартальних календарів продуманого дизайну?

Настінні календарі активно використовують для прикрашання кабінетів, житлових, комерційних, торгових та інших приміщень. Друковані видання замовляють компанії для формування позитивного іміджу в клієнтів чи партнерів, а також для просування продукції на ринку. Календарі купують для виставок, різноманітних PR акцій, прес-конференцій.

Замовити друк календарів квартальних настінних ексклюзивного дизайну пропонуємо в компанії «Арт-прес». На сайті art-press.com.ua вказані характеристики продукції, а також можна вибрати розташування рекламних блоків і тираж. Аркуші календаря друкуються на картоні та скріплюються за допомогою надійних пружин. У комплекті поставляється пластиковий покажчик дати.

«Арт-прес» розвивається вже понад 25 років і спеціалізується на виробництві високоякісної поліграфічної продукції. У друкарні можна замовити рекламу, книги, журнали, щоденники та інші друковані вироби для просування та розвитку бізнесу, PR акцій та інших заходів.

Основні особливості настінних квартальних календарів: що цікаво буде знати?

Квартальні календарі популярні в офісних співробітників, директорів, підприємців, бухгалтерів, вчителів і викладачів:

  1. Як правило, вироби друкують на аркуші картону.
  2. На квартальному календарі відразу ж видно три місяці. У результаті легко подивитися потрібну дату, відзначити на ньому важливі дні, додати коментар або приклеїти стікер з інформацією.
  3. Квартальні календарі часто роблять брендованими: на них наносять логотип компанії, слоган та іншу інформацію про компанію. І ці друковані видання поширюють серед партнерів і клієнтів, а також презентують на виставках і використовують на різних тематичних заходах.
  4. Яскраві календарі часто стають окрасою інтер’єру навчального закладу, офісу чи кабінету. Красиві видання навіть продовжують прикрашати приміщення протягом довгого часу.

Настінні календарі з рекламою або брендом привертають увагу і запам’ятовуються, тому їх активно застосовують для просування бренду.

Як швидко замовити друковану продукцію?

Компанія «Арт-прес» розробила спеціальний сервіс ArtPress, який дає змогу замовити друковану продукцію онлайн за кілька хвилин.

На сайті art-press.com.ua можна легко розрахувати вартість тиражу та замовити дизайн календаря, буклету, журналу та іншого друкованого видання. Доставка - по всій країні.

Друкована продукція випускається із застосуванням інноваційного обладнання. Компанія «Арт-прес» гарантує високу якість виробів.

Теги:

Комментарии