Чи можна вдало поєднати кілька каблучок в одному образі і як це зробити?

Як правильно носити одразу кілька декілька каблучок: корисні поради

Якщо раніше модні тенденції забороняли поєднувати кілька дорогоцінних металів одночасно, то зараз все змінилося. Срібна каблучка гармонійно поєднується з прикрасою із жовтого або рожевого золота. При поєднанні кількох каблучок варто враховувати їх тип, а також відчуття власного комфорту.

 

Як поєднати кілька каблучок в одному образі?

По-перше, варто розуміти, що існують самостійні каблучки. До прикладу, солітер з натуральним діамантом. А от роз’ємні кільця можна поєднувати не те що в межах однієї руки, але й на одному пальці. По-друге, варто довіряти власній інтуїції й не боятися яскравих експериментів. Звичайно, розмір кілець, їх форма й особливості інкрустації впливають на фінальний образ. Тому кілька універсальних порад від кваліфікованих стилістів допоможуть завжди залишатися в тренді й створювати неповторні комбінації ювелірних прикрас:

 

  • — Головну каблучку варто залишити самотньою.

Йдеться не тільки про обручку, але й про масивні самостійні прикраси. Так, каблучка з великим діамантом не обов’язково свідчить про недавні заручини або одруження. Палець, на яку одягається головна каблучка, більше нічим не варто прикрашати. 

 

Таким чином власниця створює акцент на дорогій для себе прикрасі й робить її основною образу.  

  • — Не бійтеся експерименту з кількістю прикрас на одному пальці.

Зазвичай жінки носять на одному пальці саме обручку й кільце із заручин. Якщо сумніваєтеся в такому поєднанні, варто обирати повноцінний комплект. Зараз популярні ювелірні бренди пропонують прикраси, які гармонійно нашаровуються одна на одну.

 

  • — Найбільша практичність належить мініатюрним каблучкам.

Таку прикрасу зручно носити щодня. До того ж вона завжди залишатиметься актуальною й допоможе завершити будь-який образ. Лаконічні й мінімалістичні кільця без додаткових каменів або різноколірних кристалів стануть ідеальним рішенням.

 

  • — Додайте фалангову каблучку на вказівний або безіменний палець.

Особливо актуальна порада для тих, хто вже обрав центральний елемент ювелірної композиції. Нижня частина пальця під фаланговим кільцем обов’язково має бути порожньою.

 

  • — Один палець на кожній руці повинен бути повністю вільним.

Якщо знехтувати цією стилістичною рекомендацією, то готовий образ здасться занадто перевантаженим.

 

  • — Поєднання кількох металів цілком допустимий варіант.

До прикладу, мінімалістичні кільця стандартної форми можна обрати у 2-х варіантах: срібному й золотому. Якщо ж бодай одна вибрана каблучка має додаткову інкрустацію, цим правилом слід знехтувати.

 

Отже, не бійтеся експериментувати! Перед тим, як купити каблучку, подумайте, чи зможете поєднати її з іншими прикрасами у своїй ювелірній скриньці.

Теги:

Комментарии