Як вибрати попільничку для сигар?

Попільнички є абсолютною необхідністю для курців, але, на жаль, у наші дні вибір невеликий. Здається, що багато виробників припинили випуск попільничок з новим дизайном. Хоча, найімовірніше, ви просто погано шукали. Адже є одне місце, де можна знайти попільнички найнеймовірніших форм, розмірів та дизайнів.

Зверніть увагу на асортимент інтернет-магазину ДуДа. Тут зібрана величезна колекція вмістилищ для попелу та недопалків. Пройдіться по віртуальних вітринах та вивчіть запропонований вибір. Кожна попільничка – це справжній витвір мистецтва. І купити один із цінних екземплярів можна за доступною ціною.

Вибираємо попільничку з ДуДа

Сьогодні ви знайдете вмістилища для недопалків із різних матеріалів. Найпоширеніші з них:

  • метал;
  • латунь;
  • кераміка;
  • пластик;
  • полімер.

Найцікавіша попільничка для сигар, що з’явилася останніми роками, — це металева хвиля. Ця попільничка була розроблена любителям звичних курильних засобів. Вона підходить тим, хто втомився спустошувати свою попільничку кілька разів під час вечірнього куріння з друзями. Виробники спроектували невелику металеву чашу із підставкою для цигарок. Тепер ви і ваші друзі можуть насолодитися ввечері і все це не турбуючись про купу попелу та недопалків, що накопичуються внизу. Чаша досить велика, щоб вмістити багато попелу, а підставка для сигарет тимчасово утримає сигарету для вас, поки ви хочете взяти перерву та вийти на кухню за снеками.

Скляні попільнички були дуже популярні з моменту їхнього першого виробництва. Це не дивно, адже скло ідеально підходить для попелу. До того ж воно добре очищається. відрізняється стійкістю до та високих температур. Скло також добре поєднується з будь-яким декором. Але такі попільнички давно зжили себе і на їхню зміну прийшли екземпляри з перерахованих вище матеріалів.

Наприклад, керамічні попільнички також гладкі та легко чистяться, як і скло. Незважаючи на те, що вони тендітні, вони створюють більш сучасний і невимушений вигляд, ніж традиційні скляні попільнички.

Матеріали – це далеко не все, що слід враховувати при покупці. Ви також повинні брати до уваги розміри попільнички. Якщо ви курите на самоті або у вас мало місця на вашому столі, то невеликий екземпляр відмінно впорається зі своєю основною функцією. А якщо ви часто збираєте у себе компанію друзів, то тут знадобиться більше попільничка.

Щоб знайти той екземпляр, який найбільше задовольнить ваші запити, зверніться за допомогою до інтернет-магазину ДуДа. Консультанти допоможуть підібрати попільничку, яка відрізняється високою якістю.

На дозвіллі подумайте про попільничку для свого автомобіля. Вони зазвичай мають форму чашки, щоб поміститися в підсклянник. Ви можете знайти безліч автомобільних попільничок з різними функціями на власний смак. Деякі з них включають систему знімних вкладишів, що спрощує очищення, а інші дозволяють гасити недопалки без необхідності гасити їх.

Комментарии