Від чого залежить вартість пластичної операції

Пластичні операції, як вважають більшість людей, коштують дуже дорого. У свідомості громадян зафіксовано шаблон, що така послуга по кишені лише “зіркам” телебачення, кіно, музики, але не “простим смертним”.

На самому початку розвитку індустрії пластики така думка мала правдиве підґрунтя: естетичною хірургією користувалися лише ті, хто заробляв у шоу-бізі. Або якщо операція була потрібна за медичними показаннями. Приклад: ринопластика відновлювального типу – після травм, коли утруднено дихання. Але зараз все інакше.

Ринопластика – скільки може коштувати

Ціна ринопластики як одного з найпопулярніших видів пластичних втручань залежить від низки факторів. Серед них такі:

1. Вид та складність операції. Існує відкрита, закрита ринопластика. Остання досить проста, займає лише до півгодини, вимагає мінімуму відновлювального періоду. Вона простіше для лікаря, так само як і для пацієнта, але далеко не завжди годиться, щоб досягти потрібного ефекту. Відкрита дещо складніше, триває довше, натомість дозволить виправити навіть найглобальніші дефекти.

2. Ліки, анестезія. Це звичайні розхідники – людину треба занурити у наркоз. Такі втручання проводяться під загальним зануренням у медикаментозний сон, щоб уникнути неприємних відчуттів. Зазвичай людина кілька днів залишається у стаціонарі після операції. Це необхідно контролю стану пацієнта.

3. Реабілітація входить до окремого напрямку витрат. Приклад: якщо вам потрібна ринопластика кінчика носа, ціна буде меншою в порівнянні з повним відновленням хрящів та назальної структури.

Кожен випадок індивідуальний. Не можна сказати остаточну вартість, перш ніж буде визначено показання та решту нюансів проведення оперативного втручання.

96-1250x834

Як не можна економити

Часом виникає спокуса заощадити. Але у випадку зі здоров’ям завжди варто пам’ятати, що воно найдорожче. Не можна економити на:

  1. Послугах хорошого лікаря. Саме від хірурга як кваліфікованого спеціаліста залежить і результат, і швидкість відновлення.
  2. Препаратах. На дешеві здатна виникати алергія. Тому бажано витратити трохи більшу суму, але не ризикувати.
  3. На реабілітацію. Перші дні дуже важливі для майбутнього результату.

Операція ринопластики в ідеалі проводиться один раз на все життя. Тому оптимально заплатити більше, але отримати гарантовано якісні результати.

Теги:

Комментарии