Професійне проєктування та реалізація ландшафтного дизайну

Розробка та реалізація ландшафтного дизайну дозволяє створити на безликій ділянці землі мальовничий і комфортний для життя куточок. Продумане облаштування території дарує свіже, наповнене ароматами квітів повітря та насолоду звуками природи.

Самостійно без досвіду та знань організувати прибудинкову територію складно, найкраще доручити цю роботу спеціалістам компанії «3D GROUND». Ми успішно працюємо на Українському ринку ландшафтної індустрії з 2009 року, проєктуємо та реалізуємо оригінальні дизайни естетичного оформлення приватних та корпоративних земельних ділянок. Створюємо ландшафтний дизайн з урахуванням всіх побажань замовника і не боїмося працювати на ділянках зі складним рельєфом.

Етапи реалізації ландшафтного дизайну проєкту

Якщо ви плануєте довірити оздоблення вашої ділянки професіоналам, телефонуйте до нашого офісу або пишіть повідомлення на електронну пошту. Консультуємо безплатно. Проєкти ми реалізуємо у кілька етапів:

  1. Виїжджаємо на ділянку для оцінки, рельєфу та точного обсягу передбачуваних робіт.
  2. Складаємо попередній кошторис.
  3. Укладаємо договір з замовником та отримуємо аванс на розробку проєкту.
  4. Створюємо докладну візуалізацію ландшафтного дизайну біля будинку з урахуванням побажань клієнта, конфігурації та особливостей присадибної ділянки.
  5. Після узгодження складаємо докладний перелік матеріалів та компонентів. Складаємо кошторис на проведення робіт, що затверджується замовником.
  6. Проводиться поетапна реалізація проєкту під суворим контролем дизайнера. Починаючи з земляних робіт, складання систем освітлення та автополиву, підготовкою ґрунту, посівом газону, висадкою рослин та створенням доріжок.
  7. Після завершення всіх робіт здаємо об’єкт замовнику.

Усі операції виконуються «під ключ», із гарантійними зобов’язаннями. У нашій компанії ви зможете замовити й сервісне обслуговування присадибної території.

Стилі ландшафтного дизайну у Києві

Залежно від архітектурних особливостей розташованих на ділянці будівель оформлення присадибної території та ландшафтний дизайн саду може бути виконаний у декількох стилях:

  1. Сучасний поділяється на: екостиль, лофт, модерн або альпійський.
  2. Історичний поєднує у собі кілька різновидів дизайну: італійський, голландський, японський, британський, китайський, прованс, кантрі та мавританський.
  3. Змішаний – передбачає гармонійне поєднання кількох стилів.

Крім перерахованих вище користується популярністю стриманий класичний стиль. Всі стилі мають характерні риси та вимагають уваги до підбору матеріалів та декоративних елементів. Компанія https://www.3dground.biz успішно реалізує проєкти по всій території України. Надаємо повний комплекс послуг без залучення сторонніх підрядників та несемо повну відповідальність за якісне виконання кожної операції. Допоможемо реалізувати мрії щодо впорядкування вашої ділянки.

Теги:

Комментарии