Що подарувати мамі на день народження: які презенти сподобаються рідній людині

Оригінальний подарунок залишить незабутні емоції, підніме настрій та запам’ятається на багато років. Чудовим презентом на день народження мамі стане сертифікат із вже сплаченою якоюсь послугою. Це може бути майстер-клас, фотосесія, кінна прогулянка, SPA-програма.

Підібрати цікавий презент пропонуємо в інтернет-магазині подарунків та вражень «ТвоЄ». У каталозі представлені сертифікати, які можна обміняти на яскраві емоції. Пропонуємо про це дізнатися детальніше на цьому сайті – в інтернет-магазині «ТвоЄ» великий вибір подарунків для улюблених батьків.

Як правильно вибрати подарунок на день народження мами

Насамперед потрібно акуратно дізнатися, який саме подарунок хоче отримати рідна людина, про що саме вона мріє. Подарунковий сертифікат здивує маму з різних причин:

  1. Такі презенти користуються популярністю вже понад 10 років у нашій країні, але раніше їх ніхто не продавав. І, швидше за все, багато батьків не чули про них.
  2. Застосувати подарунковий сертифікат мама зможе будь-якого зручного дня протягом 12 місяців.
  3. Сертифікат дозволяє скористатися вже оплаченою послугою та не замислюватися про вартість майстер-класу або про інші фінансові моменти. Ось тому мати зможе сконцентруватися на відпочинку.

В інтернет-магазині подарунків та вражень «ТвоЄ» можна замовити сертифікати, які дозволяють скористатися, наприклад, такими послугами:

  • сімейна фотосесія;
  • різні майстер-класи з гончарного мистецтва, приготування солодощів і смачних страв, живопису;
  • заняття з танців;
  • SPA-процедури;
  • кінні прогулянки;
  • дегустація у ресторані.

До сертифіката часто купують елегантний букет квітів, які подобаються мамі. Краще замовляти композицію, що складається з 5-11 гарних бутонів. І сертифікат краще покласти у подарункову коробку.

Оригінальні подарунки батькам обирайте тут – в інтернет-магазині «ТвоЄ» замовити презент можна онлайн за кілька хвилин. Подарунок залишить сильні враження та запам’ятається на довгий час. В інтернет-магазині «ТвоЄ» також можна підібрати сертифікати коханій дівчині, хлопцю, другу, колезі по роботі та директору, вчителю та викладачу.

Якщо виникнуть складності під час вибору подарункового сертифіката, пропонуємо отримати безплатну консультацію у менеджера інтернет-магазину «ТвоЄ».

Теги:

Комментарии