Переваги купівлі готового будинку в котеджному містечку

Причин для переїзду з галасливого та запиленого міста у впорядковане котеджне містечко на природі безліч:

  1. Усамітнення та спокій: у передмісті набагато спокійніша та тихіша ситуація в порівнянні з містом.
  2. Простір та свобода: будинок у передмісті має велику площу, що дозволяє людям насолоджуватися простором, мати власне подвір’я.
  3. Близькість до природи: природу люблять практично всі й хочуть перебувати ближче до неї. Мешкаючи в заміському котеджі, можна насолоджуватися чистим повітрям, розкішною зеленню та чудовими краєвидами.
  4. Сімейна та дружня атмосфера: у котеджних містечках формується єдина спільнота, де сусіди знайомі один з одним та підтримують дружні стосунки. Це особливо привабливо для сімей із дітьми.
  5. Підвищена комфортність: котеджні містечка пропонують можливість жити в більш комфортних умовах з великими спальнями, кухнями та просторими вітальнями, мати власний гараж, альтанку, зону барбекю, дитячий майданчик просто неба та інші зручності.

Котеджне містечко Золоче під Києвом

Однією з найкращих пропозицій на ринку столичної нерухомості є котедж у Вишеньках, розташованих всього за 15 кілометрів від Києва. Чудове котеджне містечко здатне вразити уяву будь-кого, хто все життя мріяв про життя у власному будинку на березі красивого озера. Творці цього архітектурного дива зуміли реалізувати всі ваші мрії, створивши поселення 3-го тисячоріччя з готовою досконалою інфраструктурою, надійною охороною, продуманим сервісом, безліччю дитячих локацій та рекреаційних зон.

Усі будівлі гармонійно вписані у склад природного ландшафту. Кожна з будівель окремо та весь комплекс разом мають естетичну завершеність та надмірну функціональність. Експерти оцінили котеджне містечко Золоче як зразок стилю. Архітектура кожного з кварталів має власну особливу родзинку, зовнішній вигляд шести окремих районів відповідає всім гарячим трендам у сфері заміського будівництва та облаштування присадибних ділянок. І хоча загальний настрій у будь-якому із шести районів відрізняється єдністю естетичних рішень, кожен із котеджів при цьому має ексклюзивний фасад.

Якщо ви вирішили купити будинок під Києвом, Золоче стане ідеальним рішенням. Міська людина не відчуватиме тут браку благ цивілізації. До ваших послуг – поштове та банківське відділення, дитячий садок та школа, спортивний зал, кафе та ресторан, салон краси. Цього достатньо, щоб відпала потреба у частих поїздках до Києва.

Теги:

Комментарии