Як купити 1 кімнатну квартиру в Одесі

За останній час, згідно з статистикою, однокімнатні квартири користуються найбільшим попитом серед покупців. Це зумовлено тим, що вони ідеально підходять для проживання не тільки однієї людини, а і для невеликої родини.

Що впливає на вартість 1-кімнатної квартири в Одесі

Існують декілька параметрів, яки впливають на вартість квартири. Завдяки ним можна знайти житло на https://ugo-zapad.ua/kupit-kvartiru-odessa. Тепер давайте більш детальніше розглянемо ці параметри:

  • рік будівництва та його якість. Тут враховується, якого року будинок був ведений в експлуатацію та при яких умовах було його збудовано. Квартири в будинках серії 464 будуть набагато дешевшими ніж в будинках з апартаментами. Також різна ціна буде для об’єктів первинного та вторинного ринку;
  • географічне розташування. Набагато вищи ціни в районах, яки розташовані ближче до моря або центру;
  • технічні характеристики. До них можна віднести планування квартири, її житлова та нежитлова площа, а поверх, на якому вона розташована;
  • якість. На ціну особливо впливає те, в якому стани знаходиться квартира, а саме: вид забудовників чи з ремонтом або стара, але зі зробленим капітальним ремонтом і в гарному вигляди. Висота стель та вид із вікна також мають вплив на вартість;
  • рівень інфраструктури району. До цього можна віднести наявність торговельних та розважальних об’єктів, шкіл та дитсадків, а також розгалужену транспортну розв’язку;
  • оточення. Великий вплив на ціну мають: в якому стани знаходиться прибудинкова територія, наявність місць для паркування та консьєрж, порядні та доброзичливі сусіди.

Переваги покупки саме однокімнатної квартири

Багатий вибір однокімнатних квартир можна знайти на https://ugo-zapad.ua/kupit-1-komnatnuyu-kvartiru-odessa. Але давайте розглянемо, чому придбання саме 1кімнатного житла вважається найбільш вигідним.

  • Потреба в мінімальній інвестиції, яка в подальшому швидше окупається. Це зумовлено динамічним ростом цін саме на даний тип житла, завдяки постійному попиту.
  • Витрати на утримання незначні.
  • Більш простіше віддати в оренду, знову ж, з причини великого попиту. В даному випадку велика кількість студентів або службовці, яки приїхали у відрядження шукають саме цей тип житла.
  • При необхідности, таку квартиру простіше продати.

У якому районі обрати квартиру

В Одесі існують 4 райони: Приморський, Київський, Малиновський та Суворівський. Умови проживання в цих районах відрізняються один вид одного. Кожен з цих районів має свої переваги і недоліки, тому в якому з них краще придбати житло – це для кожного індивідуально. Давайте більш детальніше розглянемо ці райони.

Приморський район вважається найдорожчим. Це самий центр міста, і до побережжя невелика відстань. Саме тут знаходяться історичні та архітектурні пам’ятники, а також осередок бізнес будівель. Але незважаючи на це, промислові об’єкти, порти та активне ділове життя спричиняють забруднення повітря.

Київський район розташований ближче до моря, але більш віддалений вид центра. З точки зору екології, повітря чистіше. Цей район більш затишний вид інших, також тут знаходиться велика кількість парків.

Малиновський район менше схожий на курортний – це спричинено великою відстанню від моря. Тут можна придбати квартиру як економ класу, так і люкс рівня.

Суворівський район має найнижчі ціни на нерухомість серед інших. Це зумовлено віддаленістю вид центра міста. Але з іншого боку, має досить погану транспортну розв’язку.

Якщо порівнювати, в Одесі ціни за квадратний метр на однокімнатні квартири трохи вищі, ніж на інші типи житла. Але покупка її буде більш доцільним рішенням з економічної точки зору.

Теги:

Комментарии