Медична клініка «ІМПУЛЬС»: досвідчені лікарі, висококласне обладнання, європейські стандарти

Медичний центр «ІМПУЛЬС» – це приватна клініка, яка спеціалізується на наданні терапевтичних, кардіологічних, неврологічних, гастроентерологічних та інших послуг, а також на реабілітації пацієнтів після інсульту та після різноманітних травм. У медзакладі працюють реанімаційне та діагностичне відділення з лабораторію, а також швидка допомога. У будь-який час можна викликати лікаря додому. Сучасна медична клініка допомагає пацієнтам ефективно відновити здоров’я, позбавитися захворювань та їх наслідків, пройти реабілітацію.

У медичному центрі «ІМПУЛЬС» працюють лише висококласні лікарі, досвідчені медсестри та санітарки, а також інші кваліфіковані фахівці. До кожного пацієнта – лише професійний підхід та доброзичливе ставлення.

У чому виявляються основні переваги приватної клініки «ІМПУЛЬС»?

У медичному закладі для діагностики та відновлення пацієнтів спеціалісти використовують інноваційні пристрої та сучасне обладнання від найкращих виробників. В результаті з високою точністю визначається захворювання та виявляються причини його виникнення, а також призначається ефективна терапія або інше лікування.

У клініці працює цілодобовий стаціонар. У кожній палаті встановлені ліжка з ортопедичними матрацами та інші зручні меблі, також є телевізор та холодильник, функціонує Wi-Fi. У VIP-палаті обладнана ванна кімната.

Спеціалісти клініки «ІМПУЛЬС» застосовують європейські, ізраїльські та інші протоколи лікування.

Медичний центр працює цілодобово. Також досвідчені лікарі надають медичну допомогу пацієнтам у них вдома у будь-який час. На виїзд відправляється бригада досвідчених медиків на новому реанімобілі, який дає можливість швидко доставити пацієнта до клініки для лікування. Автомобіль оснащений якісним та точним обладнанням, яке дозволяє стабілізувати стан пацієнта.

Середній робочий стаж спеціалістів клініки «ІМПУЛЬС» становить 15 років.

На impuls24.com.ua розміщені біографії лікарів, вказані різні дані про освіту та досвід роботи. На сайті можна записатися на прийом до спеціаліста.

Лікарі та медичний персонал надають кваліфіковані послуги. Вартість відрізняється демократичністю. Ціни на послуги вказані на сайті у відповідному розділі.

На impuls24.com.ua розміщений телефон, за яким можна поставити актуальні питання та отримати безплатну консультацію.

Теги:

Комментарии