Що входить в охорону квартири від агентства

Повноцінна охорона квартири – це застосування різноманітного набору датчиків, камер та інших пристроїв, без яких складно забезпечити захист всього нерухомого майна. Незважаючи на те, що кожна охоронна компанія має певний набір подібних систем для роботи, існує стандартний список, від якого складно відмовитися.

Адже крадіжки зі зломом – дуже поширене явище, а лише фізична охорона території далеко не завжди дає бажані результати. Тому на допомогу приходять різноманітні технічні засоби та інші сучасні інструменти.

Датчики, сигналізатори та камери

Контроль за квартирою зовні та всередині можна організувати за допомогою певного набору вже давно перевірених технічних засобів. Причому кожен пристрій відіграє важливу роль, не тільки окремо, але і в комплексі:

  1. Набір датчиків. У цей перелік входить безліч датчиків: починаючи з датчиків руху, задимлення та закінчуючи тими, що реагують на розбиття вікон. Залежно від призначення датчиків їх кількість та місця встановлення можуть бути різними.
  2. Сигналізатори, які поділяються на два основні види з урахуванням обраного місця монтажу – внутрішні та зовнішні. В окремих випадках використовується набір із зовнішніх та внутрішніх сигналізаторів.
  3. Камери відеоспостереження, які можуть бути встановлені зовні та/або всередині квартири. Причому для встановлення вибирають такі місця, звідки відкривається хороший огляд на всю кімнату (або навіть на кілька кімнат). При цьому камери мають бути приховані від зловмисників та вандалів.

Інформація з усіх перерахованих вище пристроїв передається або на смартфон власника квартири, або на пульт охорони. У деяких ситуаціях можлива одночасна передача сигналів на смартфон власника та охоронний пульт. Таким чином, охорона квартири буде довірена спеціальним засобам, здатним реагувати, записувати та сповіщати.

Як організувати пультову охорону квартир?

Не менш популярною послугою від охоронного агентства є і пультова охорона, завдяки якій до набору технічних засобів додається професійна допомога команди спеціалістів. Як тільки на пульт надходить відповідне оповіщення, група швидкого реагування має 5 хвилин, щоб негайно прибути на об’єкт, який охороняється, для з’ясування ситуації.

Щоб організувати такий тип охорони, слід зважити на кілька важливих факторів:

  • Площа всієї квартири, що буде під охороною (кількість кімнат, їхнє розташування).
  • Час роботи спеціалістів – знадобиться цілодобова охорона житла або лише денна/нічна. Також можливий варіант охорони під час відсутності власника та всіх його членів сім’ї, які проживають у квартирі.
  • Необхідність надання додаткових охоронних послуг.

Якщо потрібно поставити квартиру під охорону, слід проконсультуватися з командою професіоналів, які допоможуть підібрати найбільш вигідне та якісне рішення. Важливою перевагою для клієнта також є той факт, що охоронне агентство не тільки здійснить монтаж необхідних пристроїв, а й забезпечує їх обслуговування.

Теги:

Комментарии