Breeze – високоякісний цемент для фіксації ортопедичних конструкцій

У стоматології використовують сотні сучасних матеріалів, які дозволяють швидше вилікувати зуби, надійніше зафіксувати коронки або, наприклад, дають можливість зробити усмішку привабливішою. Для фіксації різноманітних ортопедичних конструкцій лікарі застосовують Breeze цемент, який відрізняється численними перевагами: чудовою якістю, простотою у використанні, довговічністю, гідною міцністю, низьким ступенем розширення та іншими перевагами.

Де можна придбати breeze цемент за розумною ціною?

Замовити висококласний breeze цемент пропонуємо в інтернет-магазині VDS Stomat. У продажу – матеріали, які зроблені під всесвітньо відомим брендом Pentron. Цемент продається у зручній упаковці. Виробник випускає кілька кольорів матеріалу, тому просто підібрати його під відтінок емалі.

VDS Stomat – великий інтернет-магазин якісних стоматологічних матеріалів та інструментів, який вже понад 6 років розвивається в Україні. У каталозі представлена лише перевірена та сертифікована продукція від провідних компаній-виробників.

У чому виявляються основні переваги цементу Breeze: що потрібно знати перед покупкою?

Цемент використовують під час лікування та протезування, у тому числі при встановленні, наприклад:

  • мостів;
  • різних пломб;
  • коронки.

Якісні стоматологічні цементи Breeze вважаються чудовим матеріалом для фіксації конструкцій, виготовлених із твердих сплавів, металокераміки та кераміки, а також для закріплення штифтів із титану, цирконію, нержавіючої сталі та композиту.

Під час використання відбувається самополімеризація цементу Breeze. Також за допомогою фотолампи лікар проводить полімеризацію матеріалу. Цемент дає можливість досягти чудового естетичного результату.

Всі лікарі вивчають стоматологічні цементи та їх класифікацію, щоб підібрати матеріал із найкращою адгезією до зубної тканини. Матеріал Breeze надійно поєднується з дентином і протримається протягом багатьох років.

Цемент Breeze під час полімеризації виділяє фтор, що забезпечує антибактеріальний ефект. При цьому під час лікування або протезування лікар може відмовитися від протруювання та нанесення адгезиву.

Якщо ви шукаєте в інтернеті «стоматология и цементы для их фиксации», то відвідайте інтернет-магазин VDS Stomat. На сайті vdsstomat.com.ua розміщений великий каталог з інструментами, матеріалами та іншою висококласною продукцією.

Теги:

Комментарии