Ключові властивості гвинтових паль

Відсутність відповідної твердості ґрунту ускладнює закладку основи споруди. Ґрунт починає «гуляти», коли заливають моноліт, а потім будують на ньому будинок. Це призводить до руйнування опорних елементів всієї конструкції. Гвинтові палі під фундамент є перевіреною пропозицією компанії. Цей тип опорних стовпів включає гвинт з лопатями, який дозволяє вкручувати їх у землю, а не вштовхувати.

Переваги рішення

Чому клієнти обирають подібну опорну конструкцію:

  • Простота монтажу. Для загвинчування пальових конструкцій не потрібно орендувати важку техніку. Опора пригвинчується вручну. Без допомоги майстрів ви зможете звести фундамент будинку.
  • Незалежність від типу ґрунту. За допомогою гвинтової палі можна використовувати будь-який тип ґрунту. Перед етапом установки стовпів земляні роботи не знадобляться.
  • Незалежність від пір року та погоди. Цілий рік, за будь-якої погоди можна монтувати лопатні основи.
  • Основу можна перемістити. Стовпи за потреби розміщують в іншому місці, їх легко розібрати. Гвинтові опорні компоненти фундаменту часто використовуються при будівництві збірних тимчасових конструкцій.

Істотною перевагою гвинтових паль є можливість використання різноманітних орнаментальних мотивів. Вони будуть служити як опорою будинку, так і його прикрасою.

Монтаж на будь-якому ґрунті

Гвинтові пальові фундаменти міцно спираються на будь-які ґрунти. При будівництві будинку на земельній ділянці слабкий фундамент створює проблему. Монолітний фундамент тріскається або викривляється через зміщення. Це є причиною розвитку тріщин в конструкціях стін, перекриттів, покрівлі. На суглинних, мулистих, супіщаних або торф’янистих ґрунтах монолітна основа буде діяти так само. Гвинтові палі можна використовувати для запобігання прогину фундаменту на будь-якому фундаменті.

Особливості використання:

  1. При будівництві фундаменту на лопатевих виробах важливо точно визначити тип ґрунту і вжити заходів, виходячи з його особливостей. 
  2. При виборі довжини опори враховується глибина залягання твердих шарів ґрунту.
  3. Наконечник необхідно вкрутити у твердий шар. 
  4. Завдяки цьому буде забезпечена стійкість кожного стовпа палі й всього фундаменту. 
  5. Довжина використовуваних пальових опор збільшується пропорційно тому, наскільки рухливий і пухкий ґрунт на ділянці.

Щоб поставити геошурупи Ефектбуд, ґрунт на будівельному майданчику не потрібно вирівнювати. Навіть на ділянці зі схилом можна розмістити будинок. Різна довжина стовпів компенсує різницю у висоті. Не потрібно викопувати котлован для моноліту або траншею для стрічкового фундаменту.

Конфігурація та вид опори, наконечник, довжина, діаметр металевого ствола, марка та товщина сталі відіграють важливу роль при формуванні ціни.

Комментарии