Основні переваги імплантації зубів: що потрібно знати?

Красива посмішка робить людину більш привабливою. Саме тому за зубами необхідно стежити з дитинства, а також регулярно відвідувати стоматолога. З різних причин зуби псуються та розпадаються, їх доводиться видаляти. В результаті на їх місці утворюється порожній простір. Через це багато хто відчуває дискомфорт, перестає широко посміхатися та намагається приховати «естетичний дефект».

Медицина дозволяє безболісно та швидко відновити функції зубного ряду та красу посмішки. Implant Studio – це сучасний стоматологічний центр, який спеціалізується на імплантації. У клініці працюють тільки досвідчені лікарі.

Implant Studio оснащений інноваційним діагностичним та стоматологічним обладнанням європейського виробництва. На сторінці https://implant-studio.com.ua/price-ua.html вказані актуальні ціни на імпланти та їх встановлення, а також на інші стоматологічні послуги. Для лікування та протезування фахівці використовують лише висококласні медикаменти та матеріали.

Клініка Implant Studio знаходиться у Києві та працює за європейськими стандартами вже понад 15 років. Для протезування лікарі використовують імпланти українського, швейцарського, південнокорейського та ізраїльського виробництва.

Що потрібно знати перед встановленням імпланту?

Імплант є штучним коренем. Це надійна опора для коронки. Його виготовляють із титану діаметром 3-5 мм і завдовжки від 8 до 15 мм. Штучний корінь вживлюється в кісткову тканину.

Перед протезуванням роблять панорамний знімок зубів. З його допомогою лікар підбирає тип імпланту, а також оцінює стан найближчих зубів.

Другий етап – встановлення штучного кореня:

  1. Лікар знеболює область, в яку вставлятиме імплант.
  2. Фахівець прибирає частину ясен та вкручує титановий гвинт.
  3. Лікар зашиває ясна.

Встановлення триває близько 15-25 хвилин. Досвідчений лікар все зробить дуже швидко та акуратно. Протезування – безболісний та безпечний процес. Важливо лише перед відвідуванням стоматолога добре поїсти.

Після процедури пацієнт одразу повертається до звичайного життя: може, наприклад, вирушити на роботу. Протягом 3-5 днів доведеться пропити протизапальні препарати та антибіотики.

На імплант через 3-4 місяці встановлюється формувач ясен, а потім – коронка. За кольором та формою штучні зуби неможливо відрізнити від рідних.

Вся інформація про встановлення якісних імплантів представлена на сайті implant-studio.com.ua.

Теги:

Комментарии