Які ефективні краплі використовують для зменшення внутрішньоочного тиску?

Мільйони людей сприймають нормальний зір як щось природне. Але при виникненні будь-яких проблем із ним людині стає складніше вивчати навколишній світ, працювати чи вчитися. Сучасна медицина пропонує інноваційні методи лікування та високоефективні препарати.

Зір порушується при різних захворюваннях, зокрема через глаукому, яка може призвести до сліпоти. Недуга виникає через підвищений тиск усередині ока, який із часом призводять до розвитку атрофічних та дегенеративних змін у зоровому нерві. Насамперед лікування глаукоми спрямоване на нормалізацію тиску. Для терапії використовують в основному вітаміни та очні краплі, у тому числі препарат «Ланотан». Його випускає українська компанія «Фармак». Різні дослідження показали високу ефективність препарату «Ланотан».

«Фармак» – найбільший виробник ліків у нашій країні та лідер у фармацевтичній галузі. Препарати виготовляються із застосуванням інноваційного обладнання від кращих світових компаній.

Основні особливості та переваги очних крапель «Ланотан»

Як показує практика, глаукома здебільшого проявляється у пацієнтів віком від 50 років. При цьому недуга також зустрічається й у дітей. Лікарі радять щороку всім, кому виповнилося 40 років, перевіряти внутрішньоочний тиск.

При підвищеному тиску призначають краплі, лазерне лікування або терапію, що включає вітаміни та медпрепарати.

Усі методи лікування спрямовані на стабілізацію стану пацієнта, адже глаукоми неможливо позбутися, але сучасна медицина дозволяє контролювати захворювання та не давати йому прогресувати.

До складу препарату «Ланотан» входить речовина латанопрост, яка ефективно зменшує внутрішньоочний тиск завдяки відтоку водянистої вологи. Стан здоров’я у пацієнта починає покращуватися вже за кілька годин. При цьому максимальний ефект препарату «Ланотан» проявляється через 7-12 годин. Гіпотензивна дія ліків триває більше ніж добу.

Дослідження показали, що медпрепарат краще використати увечері. Їм закопують очі раз на добу. Для зменшення тиску достатньо однієї краплі. Препарат «Ланотан» прописують також дітям.

Відновлювальну терапію при глаукомі призначає лікар і прописує медпрепарати лише після детальної діагностики та інших досліджень. Важливо виконувати всі рекомендації спеціаліста та регулярно закопувати очі.

Вся інформація про краплі «Ланотан» представлена на офіційному сайті виробника farmak.ua.

Теги:

Комментарии