Харківські комунальники вчергове відновлюють покрівлю будинку на вулиці Сумській (Фото, Відео)

Харківські комунальники відновлюють покрівлі на будинках, які постраждали внаслідок російських обстрілів. У 2023 році вони вже відремонтували покрівлі на 775 будівлях, і роботи тривають.

Один з будинків, який ремонтують, розташований на вулиці Сумській. Він зазнав пошкоджень вісім разів, у тому числі 8 грудня цього року, коли російська ракета влучила по сусідній вулиці, повідомляє “Суспільне. Харків”

Керівник підрядного підприємства Кирило Раєвський розповів, що ремонтують покрівлі ділянками, щоб люди могли жити в будинках.

“На жаль, зараз немає можливості відремонтувати всі покрівлі одночасно. Зараз ми проводимо ремонт частковий, щоб люди могли почекати свого капітального ремонту, а покрівля не протікала”, – каже Раєвський.

У Харкові виділили кошти на ремонт багатоповерхівки на Північній Салтівці

Директор комунального підприємства “Харківспецбуд” Богдан Долина повідомив, що наразі тривають ремонтні роботи у трьох будинках. Їх планують завершити до кінця 2023 року.

Ремонт пошкоджених обстрілами будівель – це складний та тривалий процес. Комунальники докладають усіх зусиль, щоб якомога швидше відновити пошкоджені будинки.

Комментарии