Харківські поліцейські оперативно затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві (Фото)

За інформацією Головного управління Національної поліції в Харківській області, під час спільного споживання алкоголю двоє чоловіків почали сваритися. Господар квартири схопив ніж та завдав удар своєму гостю. Від отриманих травм потерпілий загинув.

Трагедія сталася 6 липня близько 22:00 в Індустріальному районі Харкова. Мешканці будинку зателефонували до поліції після того, як помітили тіло загиблого у під’їзді.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції № 1 ХРУП № 2. З’ясовано, що під час спільного споживання алкоголю між чоловіками виникла сварка. 42-річний господар квартири наніс 32-річному товаришу ножове поранення, в результаті якого той загинув на місці.

У Харкові чоловік бризнув в очі водію швидкої газовим балончиком

Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За цим статтями передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Підозрюваний був затриманий згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєнні злочину.

Комментарии