Харківським навідникам, що збирали дані катаючись на велосипедах, продовжено запобіжний захід (Відео)

Двоє молодих чоловіків подорожували на велосипедах по Харківщині та отримували інформацію про розташування Збройних Сил України.

У п’ятницю, 27 жовтня, у Київському районному суді Харкова відбулося підготовче засідання у справі двох харківських навідників — 19-річного та 20-річного чоловіків.

СБУ затримала російського інформатора, який коригував ракетні удари РФ по Слов’янську і Лиману

За інформацією речника Харківської обласної прокуратури Дмитра Чубенка, обвинуваченим продовжили утримання під вартою. Вони залишаться за ґратами до 25 грудня, без права на заставу.

Нагадаємо, 19-річний мешканець Харкова зв’язався зі співробітником фсб рф, та погодився на пропозицію представника російської спецслужби щодо співпраці. Він отримав завдання щодо збору та подальшої передачі ворогу інформації про підрозділи ЗСУ. Харків’янин долучив свого 20-річного знайомого з проросійськими поглядами «працювати» разом.1 серпня цього року молодиків затримали в Харкові під час того, як вони збирали інформацію про місце розташування одного з військових підрозділів. Наразі обвинувачені перебувають під вартою.

Комментарии