Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по селу Гроза збільшилася до 51 (Фото, Відео)

Російські війська завдали ракетного удару по кафе та магазину в селі Гроза на Харківщині, де перебували цивільні люди. Внаслідок обстрілу загинули 50 людей, серед них 6-річна дівчинка. Один з поранених помер під час отримання медичної допомоги, тож кількість загиблих становить 51 людину.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко в ефірі телемарафону.

«У магазині знаходилися місцеві мешканці. Також місцеві мешканці знаходилися безпосередньо в кафе, де проходили поминки за померлим односельцем. Усього на території цього об’єкту перебувало близько 60 осіб. На зараз 50 осіб загинуло, серед них одна дитина 6 років, це дівчинка, 7 осіб отримали тяжкі поранення. Вони всі зараз знаходяться на операційних столах. На даний момент ми ідентифікували 29 тіл», – розповів Клименко.

Росія завдала удару ракетою по продуктовому магазину на Харківщині, загинули понад 47 людей (Фото)

За його словами, на момент обстрілу в кафе та магазині перебувало близько 60 осіб. Наразі відомо про 50 загиблих, серед них 6-річна дівчинка, та 7 поранених, які перебувають у лікарні.

«У цьому селі проживало 330 мешканців, якраз із кожного двору одна людина була присутня на цьому поминальному обіді», – зазначив Клименко.

Згодом надійшла інформація про загибель одного з поранених, людина померла під час отримання медичної допомоги.

Розбір завалів триває.

Усі інші тіла направлені до медичних та експертних закладів Харкова. Наразі на місці працюють 150 поліцейських, 75 працівників ДСНС та 60 медиків.

Комментарии