Куп’янськ на Харківщині під обстрілом рашистів: поранено підлітка

Під час обстрілу Харківській області російськими терористами поранення отримав чотирнадцятирічний хлопець. Йому вчасно надали медичну допомогу та ушпиталили у стані середньої важкості.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Російська армія знову обстріляла м. Куп‘янськ приблизно о 14:00. Попередньо, з артилерії. Снаряд влучив поблизу місцевого пляжу.

“Ворог продовжує обстрілювати цивільне населення Харківщини. На жаль, потерпають діти. Сьогодні під час обстрілу Куп’янська поранення зазнав 14-річний хлопець. Госпіталізований в середньо-важкому стані”, — наголосив він.

Росіяни обстріляли Козачу Лопань в Харківській області, є постраждалі

Куп’янська окружна прокуратура Харківської області за наслідками обстрілу розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Глава обласної військової адміністрації підкреслив, що інтенсивність обстрілів з боку російських військових посилюється в Куп’янську та сусідніх населених пунктах. Водночас він закликав мешканців Куп’янської громади дотримуватися максимальної обережності та безпекових заходів у зв’язку з ворожими обстрілами.

Комментарии