Міста Героїв: Укрпошта випустила особливий поштовий блок до річниці звільнення Харківщини

“Укрпошта” разом з Офісом Президента України випустила новий поштовий блок “Міста Героїв. Харківщина”, який присвячений містам Балаклія, Ізюм, Куп’янськ, і Харкову. Ці поштові марки є частиною інформаційної кампанії “Міста Героїв”, започаткованої Офісом Президента України, і вони розповідають про населені пункти та їхніх мешканців, які стояли в опорі проти російської агресії.

Перший день використання цих поштових марок був позначений спеціальними штемпелями 14 вересня в Києві та Харкові.

На поштових марках відображені емоційні моменти підняття українського прапора в містах Балаклія, Куп’янськ, і Ізюм, а також стійкий опір Харкова під час оборони міста.

Цей поштовий блок відзначає незламність мешканців Харківщини, які відважно протистояли загарбникам, а також відданість і мужність захисників області, які визволили її в минулому вересні. Марки будуть цікаві не тільки для українських, а й для світових істориків.

Відновлення 63 обстріляних будинків в Харкові планують завершити цього року

«Вже понад рік ми спільно з Укрпоштою презентуємо нові поштові марки, що присвячені знаковим подіям у боротьбі України проти російської агресії. Сьогоднішній випуск присвячено захисникам, які рік тому звільнили з російської окупації Балаклію, Ізюм, Куп’янськ і навколишні селища й села. Безмежна вдячність бійцям за той легендарний прорив. Дякуємо всім, хто сьогодні боронить Харків та міцно тримає фронт біля кордонів нашої області. Завдяки вам наші населені пункти залишаються вільними від рашистів. Продовжуємо підтримувати Збройні сили України, наближаючи разом перемогу над окупантами»— сказав очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Поштовий блок “Міста Героїв. Харківщина” можна придбати в офіційних відділеннях поштового зв’язку та онлайн на вебсайті “Укрпошти.”

NewsRoom – незалежне видання, яке розвивається з 2015 року. Щодня на сайті журналісти розміщують десятки новин про життя Харкова та України. Більше інформації представлено в розділах «Новини компаній», «Бізнес», «Місто», «Їжа».

Комментарии