На Куп’янсько-Лиманському напрямку ситуація стабільно напружена, але обстрілів стало менше

Ситуація на Куп’янсько-Лиманському напрямку залишається напруженою, але за минулу добу російські війська обстріляли українські позиції значно менше, ніж за попередні дві доби.

Як повідомив начальник пресслужби 15 прикордонного загону ДПСУ Іван Шевцов, за добу 28 листопада російські війська здійснили 238 обстрілів українських позицій. Це набагато менше, ніж 700-800 обстрілів за попередні дві доби.

Шевцов припустив, що зменшення кількості обстрілів може бути пов’язано з низкою факторів, зокрема, з відсутністю підвезення боєприпасів, накопиченням сил для подальших обстрілів або зміною тактики російського командування.

Росіяни обстріляли селище в Харківській області

Також Шевцов повідомив, що у зв’язку з погіршенням погодних умов російські війська змінили тактику штурмових дій. За минулу добу на Куп’янському напрямку ворог здійснив лише три атаки, які були відбиті українськими силами. Зазвичай, це штурмові дії маленькими групами від 10 до 30 осіб, без підтримки бронетехніки.

Загалом, ситуація на Куп’янсько-Лиманському напрямку залишається напруженою, але українські війська тримають оборону та завдають ворогу значних втрат.

Комментарии