Перевірки укриттів у Харкові: правоохоронці встановлюють доступність бомбосховищ у нічний час (Фото)

Поліцейські спільно з Державною службою з надзвичайних ситуацій продовжують проводити рейди по укриттях у місті Харків та його області. Під час цих рейдів основна увага зосереджується на перевірці можливостей безперешкодного доступу до бомбосховищ та укриттів Харківщини протягом усієї ночі.

Нагадаємо, що сьогодні, виконуючи доручення Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України, правоохоронці розпочали перевірки всіх укриттів.

Перевірка укриттів на Харківщині: у разі недоступності відповідальних каратимуть

Шановні громадяни, у випадку виявлення закритих укриттів, ми просимо вас звертатись до Національної поліції за номером “102” або до Державної служби з надзвичайних ситуацій за номером “101”. Знову наголошуємо, що доступ до укриттів повинен бути забезпечений цілодобово.

Кожне повідомлення про закриті бомбосховища та укриття буде перевірено поліцією, та обов’язково будуть вжиті заходи відповідно до чинного законодавства.

Звертаємо вашу увагу на те, що особи, які свідомо залишають укриття у небезпеці та проявляють недбалість у виконанні своїх службових обов’язків, можуть нести кримінальну відповідальність.

Комментарии