Президент нагородив Харків почесною відзнакою “Місто-герой України” (Відео)

Президент України Володимир Зеленський вшанував Харків та його громадян, які змогли відстояти місто від російської агресії, присвоївши йому почесну відзнаку “Місто-герой України”. Глава держави вручив нагороди військовим, які захищали Харків та область.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зеленський висловив свою повну підтримку Харкову, який відіграв важливу роль у захисті незалежності України разом з іншими містами країни. Він передав Ігорю Терехову, міському голові, почесну відзнаку та висловив свою вдячність за подвиг, масовий героїзм та стійкість громадян під час захисту міста.

“Хочу подякувати місту Харкову. Це справді місто-герой. Завдяки його мешканцям це прекрасне місто боронить нашу незалежність пліч-о-пліч із іншими містами нашої держави”, — сказав Зеленський.

Зеленський зустрівся з пораненими захисниками у Харкові та вручив державні нагороди

Учасників оборони Харківської області, які проявили сміливість та мужність у боротьбі з російськими загарбниками, було нагороджено державними орденами, зокрема орденами Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів, орденами Данила Галицького та “За мужність” ІІІ ступеня.

Комментарии