Список почесних громадян Харкова переглянуть після перемоги, — Терехов

Список почесних громадян Харкова буде переглянутий після завершення війни, повідомив мер міста Ігор Терехов. Він зазначив, що цей список був сформований протягом багатьох років та потребує аналізу, зокрема з урахуванням громадської думки.

“Як міський голова я вважаю, що все в Харкові має робитися виключно за згодою громадян. І я, і депутати міської ради зобов’язані вислухати всіх і прислухатися до думки кожного”, — підкреслив Ігор Терехов.

Мер наголосив, що наразі головним завданням є відновлення Харкова та підтримка Збройних Сил України.

Скандал навколо будівництва багатофункціонального центру у Саржиному Яру: деталі проєкту пояснили у міськраді

Наразі у списку почесних громадян Харкова перебуває 139 осіб, включаючи імена, які викликають певні дискусії. Мер вказав на необхідність перегляду цього списку з урахуванням поточної ситуації та голосу громадськості.

” Команду ретельно проаналізувати список почесних громадян Харкова я дав давно – після Перемоги негідних людей буде з нього викреслено. Згідно з законом, з урахуванням думки мешканців міста та реалій. Але зараз у пріоритеті – робота над відновленням Харкова, підтримка його життєдіяльності та допомога нашим захисникам.” — пише мер міста у своєму каналі у Telegram.

Комментарии