“Сталася помилка”: Харківська ОВА скасувала тендер на піар вартістю 2 млн грн

Харківська обласна військова адміністрація скасувала тендер на вартість 2 млн грн, пов’язаний зі засвітленням своєї діяльності через засоби масової інформації.

Про це повідомила пресслужба Харківської ОВА.

За даними адміністрації, під час завантаження тендерної документації та технічного завдання сталася помилка.

З усім тим, оголошено тендер на виготовлення інформаційного бюлетеня під назвою “Харківщина – це Україна”, який розповсюджуватиметься безкоштовно на деокупованих територіях Харківської області. Загальна сума контракту становить 690 тис. грн.

Представники ОВА зазначили, що цей тендер проводиться з метою інформування громадян деокупованих та прифронтових територій Харківської області про основні процеси відновлення життєдіяльності регіону, реалізацію державної інформаційної політики, оперативне, всебічне та об’єктивне висвітлення діяльності органів державної влади, подій місцевого, обласного, загальнодержавного та міжнародного значення.

Харківська обласна військова адміністрація витратила ще два мільйони на піар

Також він є відповіддю на вимоги Міністерства інформаційної політики та РНБО щодо протидії дезінформації та поширення пропагандистських наративів, що стосуються бойових дій на фронті, дискредитації української влади, командирів та бійців Збройних Сил України.

“Потреба інформувати через друковану продукцію виникає внаслідок нестабільного електропостачання, перебоїв в роботі мобільного зв’язку, Інтернету, телебачення й радіо, а також на численні прохання жителів деокупованих територій старшого віку”, — зазначено в повідомленні обласної адміністрації.

Комментарии