Харківська обласна військова адміністрація витратила ще два мільйони на піар

ХОВА уклала договір на 1,9 млн грн з ТОВ “Маркетинг ЮА” щодо надання рекламних та маркетингових послуг. Про це стало відомо з системи публічних закупівель “Prozorro”.

Як проінформували в “Харківському антикорупційному центрі”, договір уклали ще 24 лютого 2023 року на календарний 2023 рік, але, як зазначено в “Prozorro”, уже встигли перерахувати підряднику всі кошти за надані 253 послуги.

Того ж дня ХОВА уклала ще один договір із тим же ТОВ “Маркетинг ЮА” на 300 тис. грн. щодо друку невідомої продукції, замовивши наклад у 142 500 штук.

Минулого року ХОВА також укладала договір з ТОВ “Маркетинг ЮА” щодо надання рекламних та маркетингових послуг на ще більшу суму, на 4 млн грн.

Раніше ХАЦ вже публікував матеріали про витрати ХОВА в 2022-2023 роках на висвітлення своєї діяльності в ЗМІ, на рекламні, маркетингові послуги, піар, друк фотоальбомів, послуги з графічного дизайну і т. ін. З початку повномасштабного російського вторгнення в Україну і до травня 2023 року у системі “Prozorro” була інформація про укладання подібних договорів на суму понад 10 млн грн. Тепер додалися ще понад два мільйони. Переважну більшість коштів ХОВА сплатила на рахунки київської ТОВ “Маркетинг ЮА”.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии